Lina Rafn om sit udseende: Jeg er mindre glad for mit ansigt

Når snakken falder på sangerindens egen krop, er hun ikke bleg for at fortælle, hvilke kropsdele hun er gladest for.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. juni 2016 kl. 18:45

De fleste kvinder har ikke problemer med at finde fejl ved deres udseende. Men sådan har Lina Rafn det ikke helt, for hun har nemlig lært at udnytte de fordele, hun har, og så acceptere de ting, hun er mindre tilfreds med.
– Jeg er generelt glad for min krop, jeg har ganske gode proportioner, men jeg er så måske mindre glad for mit ansigt, siger Lina Rafn til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Lina Rafn er med i ‘Topmodel’
“Jeg kan ligne Luna fra Bamse og Kylling”
Når Lina taler om sin krop, er der ingen tvivl om, at hun kender den rigtig godt. For én ting er den kropsbygning, vi hver især har, en anden er det tøj, man vælger at klæde kroppen med. Der er derfor, ifølge Lina, enormt vigtigt at vide, hvad man skal undgå at vise sig i.
– Jeg er jo ikke høj, jeg har brede skuldre og en stor barm. Så jeg ved godt, hvad jeg ikke skal klæde mig i. Vælger jeg eksempelvis en stor, bred boheme-kjole med flade sandaler og et stort tørklæde, så kommer jeg til at ligne Luna fra ‘Bamse og Kylling, griner hun og tilføjer:
– Jeg har derfor lært, hvad jeg skal gøre for at jeg får det bedste ud af min krop og mit udseende. Derudover har jeg lært, hvordan jeg skal bevæge mig foran kameraet, så jeg får det rigtige udtryk frem.
Lina skal bliver det danske jurymedlem i den kommende sæson af ‘Topmodel’, som i år har valgt at fokusere på kurvede piger fra henholdsvis Norge, Sverige og Danmark.
Konkurrencen finder sted i Portugal, og optagelserne er så småt gået i gang. Programmet forventes at rulle over skærmen til efteråret.
LÆS OGSÅ: Lina Rafn: Jeg har en stil, som ikke alle forstår
LÆS OGSÅ: Lina Rafn om sin nye ‘Topmodel’-rolle: Pigerne betyder alt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.