HØR SELV: Kan Numse-Rasmus synge?

Rasmus Billing Birnbaum mener selv, at han har et skjult sangtalent. Derfor er han mødt op til casting på ‘X Factor’.

Af Jonas Sand - 19. august 2015 kl. 11:40

I dag holder DR casting til den nye sæson af ‘X Factor’, og derfor er et stort antal danskere mødt op med håbet om, at de har lige præcis den sangstemme, som talentprogrammets dommeren søger.
En af de mange danskere er Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus – fra ‘Singleliv’ på Kanal 4. Han står i øjeblikket i kø og venter på sin chance for at imponere de nådesløse dommere.
– Min mave er fuld af sommerfugle. Jeg har det lidt specielt, for jeg har aldrig stået til en ‘X Factor’-casting før. Jeg skal bare ind og synge, og jeg venter og venter bare. Jeg er så spændt, og jeg vil bare af sted, fortæller Rasmus til Realityportalen.dk.
Tiden vil vise, om Numse-Rasmus har en sangfugl skjult i maven, og om han bliver en af de personer, man i starten af næste år kan følge i ‘X Factor’.
Hør Rasmus give en lille smagsprøve på sit sangtalent:

 
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Numse-Rasmus i ‘X Factor’
LÆS OGSÅ: EFTERLYSNING: Numse-Rasmus søger topløse kvinder
LÆS OGSÅ: CHOK: Ærlig Numse-Rasmus: Håber, jeg ikke vågner op
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.