LIGE NU: Camilla Framnes får nye bryster - Her & Nu

LIGE NU: Camilla Framnes får nye bryster

Realityportalen.dk mødte Camilla Framnes foran klinikken, hvor hun i dag får lavet nye bryster.

Af Jonas Sand - 16. marts 2016 kl. 13:34

Camilla Framnes afslørede i sidste måned over for Realityportalen.dk, at hun inden længe skal have lavet nye bryster efter sit imponerende vægttab. Hun havde dog ikke troet, at det skulle være lige nu, men det er ikke desto mindre det, der skal ske i dag.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter VILDT vægttab: Sådan har jeg tabt mig
‘De unge mødre’-deltageren har nemlig taget turen til København sammen med kæresten Kevin og deres søn Victor. Her lægger sig under kniven hos Nygart privathospital. Det afslørede hun over for Realityportalen.dk, da vi mødte hende ude foran klinikken.
– Jeg er mega spændt, og jeg glæder mig til at vågne med et par nye, pæne bryster. Det er så stort et ønske, der går i opfyldelse for mig nu. Det er så uvirkeligt, at det sker lige om lidt, fortæller Camilla Framnes.
Se hele interviewet med Camilla Framnes i videoen herunder og find ud af, hvor meget hun skal have ind i brysterne:

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører: Sådan er mit forhold til fædrene
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører: Jeg skal have lavet bryster
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes drømmer om mere tv
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.