Letpåklædt realitystjerne klar med ny sang

Hun har også snart en ny EP på gaden.

Af Jonas Sand - 6. januar 2018 kl. 18:55

Vi lærte hende for alvor at kende i Kanal 4-programmet ‘Mig og min mor’, men siden er der sket meget hos Victoriah Bech, der efterfølgende er flyttet til USA, hvor hun bor og forsøger at slå igennem som sanger. Realitydeltageren har tidligere udgivet et par singler – blandt andet ‘Machine Gun Love’ – og senere på måneden udgiver hun så sin første EP.
Allerede nu kan du dog få et lille indblik i, hvad EP’en indeholder. Victoriah har nemlig netop smidt singlen ‘Hands Up’ med rapperen Ybo på gaden.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø
LÆS OGSÅ: Se ‘Mig om min mor’-Victoriahs forvandling
Herunder kan du høre sangen og se musikvideoen:

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne viser maven frem: Sådan går graviditeten
SE DE SJOVE KLIP: Gensyn med ‘Mig og min mor’
Se videoen: ‘Mig og min mor’-stjerne klar med ny sang