Lenny om ny flirt: Fatter ikke, at Julie er single - Her & Nu

Lenny om ny flirt: Fatter ikke, at Julie er single

Der er ingen tvivl om, at Lenny har fået sommerfugle i maven.

Af Louise Vilsbøl - 12. marts 2019 kl. 09:03

I den seneste uge har den opmærksomme følger nok spottet, at Julie Melsen, som vandt ‘Love Island’, har fået et meget tæt forhold til sidste års ‘Paradise’-vinder, Lenny. De to er begyndt at date, og i weekenden mundede det ud i en par-tatovering, selvom de endnu ikke er blevet officielt kærester.
Idéen til tatoveringen var Julies, afslører Lenny, og det hele startede under en bytur, hvor de pludselig havnede hos en tatovør. Her fik Julie en idé om at få lavet et FCK-logo, og Lenny hoppede med på vognen. De fik lavet den samme sted, men så udviklede det sig pludselig.
LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Derfor gik jeg fra Lenny
– Så begynder det lidt at stikke af, for så begynder idéen med, at vi selvfølgelig også lige skal have skrevet hinandens navne. Vi giver begge hånden på, at vi gør det, og lige pludselig står der Julie på mit ben og Lenny på Julies. Vi er nok begge to spontane typer, så lige på det punkt matcher vi perfekt, fortæller Lenny og fortsætter:
– Vi har ikke kendt hinanden i mere end en uges tid, så vi venter lige og ser, hvad der skal ske lidt endnu. Men jeg kan ikke udelukke noget om fremtiden, for jeg er meget glad for hende, og vi har det rigtig sjovt sammen. Jeg forstår ikke, at en pige som Julie kan rende rundt og være single, men det kan være det kommer mig tilgode.
LÆS OGSÅ: Skal Lenny være med i ‘For lækker til love’?
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye paradisoer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: Paradise’-par forlovet: Friede på den vildeste måde

Lenny: Nadja er et overstået kapitel

Selvom det ikke er mere end en måned siden, Lenny og ekskæresten Nadja, som han nåede at danne par med i lidt over et år, gik fra hinanden, så er hun et overstået kapitel, understreger Lenny.
– Jeg har kun lige haft skrevet kort med Nadja i sidste uge omkring, at hun gerne må passe Bent (Lennys hund, red.) en gang imellem, for det skal hun selvfølgelig have mulighed for, hvis hun har lyst. Men ellers har vi ingen kontakt overhovedet, og det er nok os bedst sådan.
LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter brud: Jeg føler mig dum og til grin
Hvorimod det ikke lader til, at Nadja har en ny fyr i garnet endnu, selvom hun tog beslutningen om bruddet, så er Lenny travlt optaget af sit nye kvindelige bekendtskab, og han lægger ikke skjul på, at han synes, Julie er noget af en fangst.
– Julie har den vildeste udstråling, og den der sexappeal, hun render rundt med, gør mig sindssyg, siger han med et stort grin og fortsætter:
– Hun er vanvittig dejlig, og så har hun den vildeste humor.
LÆS OGSÅ: Trist Princess Natascha om sønnen Miso: Det kom som et kæmpe chok!