Lenny og Philip i nyt DR-program: Drikker Philip Lennys snot?

Lenny og Philip fra ‘Paradise Hotel’ udfordrer hinanden i klamme konkurrencer i DR-programmet ‘Værste venner’.

Af Rikke Lynge - 17. november 2020 kl. 9:17

Lenny og Philip lærte hinanden at kende gennem ‘Paradise Hotel’, hvor de begge har medvirket, og siden har været som pot og pande. Man kan næsten ikke sige Philip uden at sige Lenny og omvendt. De to bedste venner har sagt ja til at medvirke i DR-programmet ‘Værste venner’, som lige nu kan ses på DR.

I programmet skal ‘Paradise’-vennerne tegne en mangategning af sig selv på tid. For at vinde tid fra den anden kan de udfordre hinanden. Siger man nej til en udfordring, taber man konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

– Hvis i savner et billigt grin på denne grå regnvejrs mandag, så hop ind på DR TV og se Lenny og jeg dyste om at lave den bedste mangategning. Dog med det lille catch, vi skulle gøre alt for, at den anden ikke kom i mål, skriver Philip på Instagram.

Når man er kendt som to af ‘Paradise Hotels’ største konkurrencemennesker, så spiller man selvfølgelig ikke kun om æren. Philip og Lenny har derfor aftalt, at taberen skal have vinderens forbogstav tatoveret under foden.

LÆS OGSÅ: Bussemand, opkast og lort: Sådan beskriver Lenny og Melina deres første date

For at vinde tid skal Lenny skylle næsen med en næseskyller, så snottet løber ned i et glas. Lenny derimod udfordrer Philip i at drikke glasset bagefter, men drikker Philip virkelig Lennys snot?

Se, hvem der vinder, og om Philip drikker snot i DR-programmet ‘Værste venner’.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet