Lenny og Nadja i parforholdstest: Hun er en taber!

Den ultimative test at udsætte sit forhold for er uden tvivl en tur i Ikea, hvor man er uenig om udgangspunktet.

Af Louise Vilsbøl - 25. november 2018 kl. 12:55

Efter godt 11 måneder sammen har Nadja og Lenny besluttet sig for at teste deres forhold af, for er det nu også ægte kærlighed? Det vil vise sig i nedenstående video, hvor de er taget en tur i Ikea. Og som om det ikke var nok, så lægger de yderligere pres på situationen ved at begive sig ud efter julepynt, for Nadja elsker jul, men Lenny hader jul.
LÆS OGSÅ: Der bliver ikke optaget flere ‘Årgang 0’-programmer
Det tegner meget godt til at starte med, selvom de er uenige om grydeskeer, det spidser dog til, da de når til tallerkenerne, og Lenny finder nogle vildt fede tallerkener. Den holdning deler Nadja dog ikke, og det får Lenny til at fastslå:
– Hun er en taber!
LÆS OGSÅ: CHOK: Så tæt var Jamil på at blive droppet fra ‘Robinson Ekspeditionen’
Og så ender Lenny med at købe to af de sorte tallerkener, så der er en til ham og en til bedstevennen Philip. Den beslutning forstår Nadja ikke. Hun mener til gengæld, det er tid til et nyt farvetema i hjemmet, Lenny anede bare ikke, at de havde et farvetema, men nu skal det altså være lyserødt.
Halvvejs igennem holder parret pause i cafeteriet, hvor der bliver tanket op med kage og iskaffe, som Lenny dog ikke er helt tilfreds med, og på Nadjas spørgsmål til, hvad han vil have, falder svaret prompte:
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
– Fred!
Til slut når de til juleafdelingen, og så er spørgsmålet, om deres forhold klarer den udfordring. Se hele videoen og få svaret herunder:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension