Lenny: Jeg er IKKE den falske Philip

Lenny vil gerne understrege én gang for alle, at han IKKE er den falske Philip.

Af Louise Andersen - 13. juni 2018 kl. 7:25

Lenny vandt ‘Paradise Hotel’ sammen med Tine, men tog samtlige 500.000 alene. Nu er han hjemme, og tv-drømmen lever videre for ‘Paradise’-vinderen, der ikke udelukker, at han vil lave mere tv. Faktisk kunne han godt tænke sig at blive tv-vært; noget ‘Paradise’-vennen Philip May også har prøvet kræfter med.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Det dér med at gå i Philips fodspor, det får vi sluttet nu og her! Der er ikke noget med den falske Philip eller noget somhelst. Det er bare mig, og jeg vil rigtig gerne lave tv. Jeg har det godt foran kameraet, siger Lenny.
LÆS OGSÅ: Mathias og Jonas afslører hemmelig aftale med Lenny
‘Paradise’-hunket har været på hotellet to gange, og meget tyder på, at vi ikke får ham at se i ‘Paradise Hotel’ igen.
– Jeg skal ikke være med i ‘Paradise’ igen. Jeg er 32. Det er dér grænsen går. Så skal der komme en reunion måske, så skal jeg nok tænke lidt over det. Det eneste sted, man kommer til at se mig, det er i Robinson eller sådan noget, siger han.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten

Lenny: Jeg kan vinde Robinson

Lenny er overbevist om, at han ikke går tomhændet hjem, hvis han en dag skulle være med i ‘Robinson’.
– Hvis jeg kom til Robinson, så tror jeg godt, at jeg kunne vinde. Jeg har taktikken med fra ‘Paradise’; Jeg har styrken; Jeg er en tosse uden lige; Jeg er god til at snakke, og jeg er god til at gå amok, siger han og fortsætter:
– Det eneste problem, jeg ville have, det tror jeg, er mit temperament. For lidt søvn og for lidt mad, og så er jeg ikke så glad. Det bliver næste stop, håber jeg. Ellers bliver det noget andet tv, siger Lenny.
Du kan se resten af interviewet med Lenny øverst, hvor han også fortæller, hvordan det har været at have en kæreste under ‘Paradise’. 
LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden