Lenny har fået nyt job: Min røv er på spil - Her & Nu

Lenny har fået nyt job: Min røv er på spil

Lenny er blevet salgskonsulent i en nyopstartet virksomhed. Desværre er projektet blevet udskudt på grund af coronakrisen, og Lennys røv er på spil, som han selv beskriver det.

Af Lykke Buhl - 17. maj 2020 kl. 18:52

Som så mange andre, så har ‘Paradise Hotel’-vinderen Lenny Pihl også mærket konsekvenserne af coronakrisen – nærmere bestemt konsekvenserne af nedlukningen af det danske samfund, som Covid-19-pandemien har forårsaget.
LÆS OGSÅ: Vildt ‘Paradise’-drama: Hvorfor har du skrevet til min kæreste?
Lenny havde nemlig lige scoret sig et nyt job hos en nyopstartet markedsføringsvirksomhed, som han havde set frem til at starte i – og ikke mindst være med til at starte op.
– Jeg var lige blevet ansat i citydeals.dk som salgskonsulent og fik at vide, jeg skulle samle et lille team af gode sælgere. Et par venner, som jeg kunne godt sammen med, og som var friske med et drive alá mig. Alt var klappet og klart, og vi skulle have haft første arbejdsdag den 16. marts. Mit eget kontor med udsigt ud over vandet i Tuborg Havn, men så kom det fucking lockdown, fortæller Lenny til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: UH! Ulven Peter afslører ny kvinde i sit liv

Tidligere sælger – og influencer

Lenny er dog heldigvis stadig tilknyttet markedsførings-/reklamevirksomheden, som dog er blevet sat i bero grundet coronakrisen. Men Lenny forventer, at det hele starter op d. 1. juni, hvor han selv ligeledes kan komme igang med sit nye arbejde som salgskonsulent.
LÆS OGSÅ: Amandas opgør: Nu får i ærlige billeder og uperfekte vinkler
Lenny har tidligere erfaring som sælger, og ikke mindst så hjælper det også, at han er en populær herre på de sociale medier – hvor han i øvrigt også har stor erfaring med reklamer.
– Jeg blev valgt til jobbet, fordi jeg har en god energi, er god til at tale, og så har jeg været sælger før, og denne her gang kan jeg bruge min egen platform, forklarer Lenny.
SE BILLEDERNE: Paradiso har ubevidst gennemgået stort vægttab

“Min røv er på spil!”

Den virksomhed, som Lenny snart kan komme igang med at arbejde for, er en slags markedsførings- eller reklamebureau, som han skal være med til at starte op.
– Citydeals.dk er Danmarks første offline medie, som tilbyder deal-kampagner, der husstandsomdeles i forskellige områder, hvor vi samtidigt også har sat fokus på online markedsføring og digitalisering til gavn for mere synlighed og vækst til forretningerne i byen, forklarer han og fortsætter:
– Det bliver forhåbentlig det helt nye, da min røv er på spil i det her nye geniale projekt!
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda er gravid: Måtte alene til scanning
LÆS OGSÅ: Ærlige Lebbe Lone: Jeg er forelsket