Lenny bekræfter: Denne paradiso dater jeg

‘Paradise Hotel’-deltageren løfter sløret for, hvem han i øjeblikket dater.

Af Jonas Sand - 19. maj 2017 kl. 10:33

‘Paradise Hotel’-deltageren Lenny Pihl Christensen er igen tilbage på datingmarkedet efter bruddet med Jasmin, der også deltog i den seneste sæson af TV3-programmet. Det afslørede han i går i et interview med JuicyPlay.
– Mit kærlighedsliv går meget fint i øjeblikket. Jeg ser en sød pige, og nu må vi se, hvad det fører til, sagde han og fortalte, at de to havde set hinanden i en måneds tid, hvor de mødtes hos ‘Paradise’-kollegaen Philip.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin løfter sløret: Her er sandheden om Lenny og mig
Tidligere paradiso
Lenny ville dog fortælle, hvem den heldige pige er, selv om han indrømmede, at hun tidligere har deltaget i ‘Paradise Hotel’. Og nu kan Realityportalen.dk afsløre, hvem der er tale om.

Paradise Hotel

Det er Nathja fra sæson 9 af ‘Paradise Hotel’, der dater Lenny. (Foto: TV3)


Ifølge vores oplysninger er det Nathja Pusle Borowiec, der medvirkede i sæson 9 af den populære TV3-serie, der har slået kløerne i ham. Og selv om hverken hende eller Lenny har mange kommentarer til historien, så bekræfter de begge, at det passer.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja afslører: Sådan er mit forhold til Stolle i dag
– Det er Nathja, jeg har kysset lidt på, men vi er ikke kærester, og vi hygger bare. Vi er begge singler, men vi har set hinanden og festet lidt på det sidste, bekræfter Lenny over for Realityportalen.dk.
– Ja, vi ser hinanden – dater eller hvad I kalder det, lyder det også fra Nathja.
Tiden vil vise, om det bliver til mere end bare kys og hygge for Nathja og Lenny, der indtil nu bare nyder hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par jubler: Nu flytter vi sammen
LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 dropper ‘Paradise’-finalen: Deltagerne er skuffede
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.