Lene Beier og manden åbner op: Udfordringer i ægteskabet

Lene Beier hjælper altid landmændene, når kærligheden føles håbløs. Men i hendes eget kærlighedsliv kan der også være udfordringer.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. september 2020 kl. 16:55

Vi kender Lene Beier som hende, der tror og hepper på landemændende, selv når der ikke er helt så mange breve i posen, eller hvis en date kunne være gået bedre.

Lene Beier er god til landmændene, og hun er altid glad. Det ved man, hvis man har fulgt med i nogle af de nu syv sæsoner af ‘Landmand søger kærlighed’, der er blevet sendt. Det er ikke en rolle, hun påtager sig som vært på programmet.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

– Jeg er bare mig selv, jeg tænker ikke så meget over det, siger hun til Realityportalen, der møder hende til ZULU Comedy Galla, hvor hun er mødt op sammen med sin mand, Anders Beier.

De to blev gift i 2006 har sammen drengene Otto og Arthur. Faktisk er de blevet gift to gange, for i 2015 valgte de i Las Vegas at lade sig vie for anden gang, så deres børn også kunne være med.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber til ZULU Comedy Galla 2020

Skænderier

Men selv om Lene Beier altid er så positiv, så kan hun sagtens have dårlige dage og blive sur – og hun kan også sagtens blive uvenner med sin mand. Men de er begge gode til at håndtere situationen, når der en sjælden gang imellem opstår uenigheder. Og netop derfor er de så gode for hinanden.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest

– Det er ikke så tit, vi skændes. Men selvfølgelig kan vi skændes, lige som alle andre par kan skændes. Men der er ingen af os, der bærer nag, og vi går aldrig rundt og er sure i lang tid, for vi er begge to dårlige til at skilles som uvenner, forklarer Lene Beier.

Derudover er humor også en vigtig brik i ægteskabet.

– Vi har begge to sort humor. Dog er Anders’ humor decideret sort, smiler hun.

For tiden er Lene Beier mest på Lolland-Falster, hvor hun optager den fjerde sæson af ‘Hjem til gården’. Den får premiere til foråret, og optagelserne skulle gerne være færdige på den anden side af september. Så rejser hun på en velfortjent ferie til Amalfikysten med familien.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

Læs mere om