Lene Beier afslører familietragedie: Treårig druknede

Der er en særlig grund til, at Lene Beiers familie ikke er tryg ved at have en fiskedam i haven.

Af Helle Bill Madsen - 1. maj 2021 kl. 8:58

I det kommende tv-program på TV2 Fri ‘Beier over hækken’, flytter Lene Beiers nyligt pensionerede mor Jytte fra Skive ind i Lenes og hendes families nabohus i Søvang i Dragør. I haven, hvor Lenes mor flytter ind, er der en fiskedam, og der er ingen tvivl om, at fiskedammen skal laves om til et blomsterbed. I huset i stueetagen under Jytte bor nemlig Lenes søster Mette, hendes kæreste Mathilde og deres lille søn Bas på snart to år.

– Vi er alle sammen er enige om, at vi ikke har lyst til at have en fiskedam i haven, fordi vi har haft en tragisk drukneulykke i familien. I 1992 druknede min fætter Patrick, da han var tre år gammel. Vi var til et folkebådsstævne, hvor han druknede i havnen.

– Vi havde leget med ham ved havnen, og senere på dagen tog han sin redningsvest af og løb tilbage til havnen og faldt i. Og slog formentligt hovedet. Fordi vi har haft den drukneulykke i familien, så har vi det alle sammen siddende i kroppen, og ingen af os vil få et roligt øjeblik, hvis der er en fiskedam i haven, fortæller Lene Beier, 43, der sammen med sin mand Anders sætter huset i stand for mor Jytte.

Programmet med indretningen af Lenes families kollektiv på nabogrunden kan ses på TV2 Fri fra 4. maj.

LÆS OGSÅ: Blachman amok og upassende til Zulu Awards

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om afsløring af 20-årig kæreste: Det var lidt en smutter

Læs mere om