Lena tyvstartede: Gik på kursus hos to tidligere ‘Bagedysten’-deltagere

Lena er stor fan af ‘Den store bagedyst’, og hun har forinden sin egen medvirken været på kursus hos to af de tidligere deltagere.

Af Jan Körner - 21. november 2020 kl. 14:55

Når Lena Thorsson fortsat er med i ‘Bagedysten’, skyldes det ikke kun hendes evner indenfor bagning, men også til dels, at hun er inkarneret fan af programmet i en sådan grad, at hun to gange har deltaget i kurser hos nogle af dem, der tidligere har været med i programmet. Det afslører hun overfor Realityportalen.

– Min mor og jeg har været på kursus hos både Ditte Julie Jensen og Annemette Voss. Når man som jeg har et hjerte, der banker for ‘Bagedysten’, så var det sjovt at være på deres kurser, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Hemmelig klub i ‘Bagedysten’

Hun vandt billetterne til Annemette Voss’ kursus, og da det blev mors dag, købte hun billetter, så hun og hendes mor kunne lære noget af Ditte Julie.

– Jeg så dem i ‘Bagedysten’, og tænkte, det ville være sjovt at være med til deres kursus. Ingen af dem er jo uddannede kagekoner, så de er inspirerende. Hos Ditte bagte vi en lækker jordbærtærte med mousse i stedet for jordbær, lyder det fra Lena, der ikke har brugt nogle af de opskrifter, hun lærte, i den omgang af ‘Bagedysten’, som hun selv er med i.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i ‘Forsidefruer’

– Det var bare hyggeligt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Lena gik på kursus hos både Ditte Julie Jensen og Annemette Voss fra tidligere ‘Bagedyst’ sæsoner. (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

Hun har slavisk fulgt alle ‘Bagedyst’-sæsonerne, fordi hun elsker programmet.

– Og nu er man selv en fra ‘Bagedysten’, hvilket er lidt sjovt. Der er nok større fan end jeg, men jeg elsker det program, så det er vanvittigt selv at være en del af det. Det har været en kæmpe drøm, fortsætter Lena.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere

Hun har netop været på kursus med de hjemsendte venner, Wissam og Morten.

– Det var et Macaron-kursus, og jeg vil gerne på flere kurser for at blive endnu skarpere. Det kan gøre mig bedre, og jeg har faktisk undersøgt, hvad det kræver at gå gennem en konditoruddannelse, for jeg brænder for at blive dygtig. Så det er er en tanke, jeg leger med. Men det er bekosteligt, så, der skal overvejelser til.

LÆS OGSÅ: Havfruen Lund Madsen ville føde i vand