Lejligheden sat til salg: 'Gift ved første blik'-par flytter til New York

Kærligheden holdt for parret, der nu flytter sammen langt væk fra Danmark.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. november 2015 kl. 19:25

Det er fem måneder siden, at Line og Michael mødte hinanden, da eksperterne matchede dem i DR-programmet ‘Gift ved første blik’. Da seriens sidste afsnit i går kørte over skærmen kunne man se, at parret havde valgt at blive sammen.
De to har nu gjort alvor af forholdet, og Michael har sat sin lejlighed i København til salg for hele 3.995.000 kroner. Men parret flytter ikke bare sammen i Danmark, afslører de over for Ekstra Bladet.
– Det er sindssygt at spørge en, du har kendt i tre og en halv måned, om hun vil flytte med til New York. Jeg synes, det er lidt uvirkeligt, men det er også fedt, at vi tør kaste os ud i nye ting. Det har vi jo gjort, siden vi blev gift, siger Michael til avisen.
Meget tyder på, at eksperterne i den grad har ramt plet med Line og Michael. Og de to forventer da også, at det er et forhold, der holder.
– Om vi er sammen om fem år? Det går vi da ud fra. Hvis jeg ikke havde en forestilling om, at vi var sammen om fem år, ville jeg nok ikke tage med til New York, siger Line avisen.
HER kan du se Michaels lejlighed, der altså nu er sat til salg.
LÆS OGSÅ: Skilt på tv: Nu har ‘Gift ved første blik-deltager fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Randi jubler: Endelig er det slut!
LÆS OGSÅ: ‘GVFB’-par skilt over telefonen: Produktionen pressede mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.