Leif var andet valg: Lise ville hellere have haft….

Hun havde søgt om at medvirke i ‘Landmand søger kærlighed’, men det var ikke planen, at hun selv skulle skrive et brev.

Af Lotte Knudsen - 17. september 2022 kl. 14:55

I tirsdagens udgave af ‘Landmand søger kærlighed’ blev det 62-årige Lise Madsen tur til at sige farvel til Leif.

LÆS OGSÅ: Fejlklipning i ‘Nybyggerne’: Her er den sande historie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Den unge landmand Emil fra ‘Landmand søger kærligehed’ fortæller om, hvordan det var at se sig selv i fjernsynet.

Derved sluttede eventyret i ‘Landmand søger kærlighed’ for den humørfylde kvinde. Et eventyr som hun havde set frem til længe, men som endte et helt andet sted, end hun havde forudset fra begyndelsen. Da castingen startede, var Leif nemlig slet ikke inde i billedet. For det var slet ikke ham, som Lise i første omgang var interesseret i, da hun meldte sig til datingprogrammet.

I virkeligheden havde hun drømt om at få en helt anden rolle.

Det afslører hun til Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Nu er ‘Stormester’ tilbage

For ligesom Leif og de andre landmænd, ejer Lise sit eget landsted, og derfor havde hun i første omgang søgt om at blive landmand i TV 2-succesen.

– Jeg var udtaget blandt mange andre kvinder, men fordi vi var så mange, blev der lavet en lodtrækning, og så endte det, at jeg ikke kom med, forklarer Lise til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Helt uredigeret: Sådan har du aldrig set Medina

Da Lise modtog den triste besked, kom casteren dog med en opfordring: Skriv til en landmand i stedet. Og da Lise så Leif, lod hun straks fingrene glide henover tastaturet.

– Han er ikke den type, jeg normalt ville falde for, men nogle gange skal man også være lidt Rasmus Modsat, fortæller hun til Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Ramt af skyldfølelse: Mine børn trivedes ikke

HER&NU har lavet et uddybende interview, hvor Lise fortæller, hvorfor hun skrev til Leif, og hvad hun fandt interessant ved ham.