Led oversvømmelse hos Mascha Vang: Det hele ramler

Ifølge bloggeren kunne de lige så godt have købt et håndværkertilbud med de udgifter.

Af Lærke Stræde - 5. juni 2020 kl. 16:55

I februar havde Mascha Vang store oversvømmelser i sin have i Kolding. Åen væltede ind over den nederste del af haven og tog repos, havemøbler og ildsted med sig. Bloggeren holdt dog humøret oppe og priste sig lykkelig for, at huset ikke var tættere på vandet. Men så gik det galt.

– Det skulle dog vise sig, at det ikke var et fripas. Da regnen kom, slog det hårdt fra især den ene side, og det tissede da også ind med vand i soveværelset. Vi satte potter og skåle op, samt lagde tæpper til at suge og tænkte det bare var det, skriver Mascha Vang på sin blog.

LÆS OGSÅ: UH! Mascha Vangs eks er blevet far

Lige som realitybaben troede, at boligmareridtet langt om længe var ovre efter et år med lidt af hvert, så opdagede hun, at væggene i huset havde taget skade efter det voldsomme regnskyld.

– En dag faldt lyset i tvstuen således, at jeg fik kigget på væggen og så, at det boblede på væggen flere steder – shit! Soveværelsets vægge og loft omkring dobbeltdøren ud til balkonen var også begyndt at bule og se medtaget ud, så vi besluttede at ringe til forsikringen og få vurderet skaderne. De var langt værre, end vi havde forestillet os, fortæller Mascha Vang og fortsætter:

– Bedst som vi tænkte, at corona ‘stay at home’ tiden havde fået os foran på tid med at få både hus og have sommerklar, så ramler det hele – big time!

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører bryllupsplanerne

Fordomme om forsikringen

Første gang, det løb ind med vand i huset, besluttede de sig for ikke at kontakte forsikringen, fordi de havde hørt dårligt om den slags. I dag fortryder Mascha Vang, at hun havde den forudindtagede holdning, for hun er kun blevet positivt overrasket.

– Jeg er meget positiv over, hvor gnidningsfrit det har været, at de skulle komme ud og have sat det her i værk. Det er virkelig en lettelse, men jo også sådan det bør være, når man har tegnet forsikring. Man hører bare altid så meget, skriver bloggeren.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge de sociale medier: Sådan gør jeg

Mascha Vangs hus begravet i stillads (Foto: maschavang.dk).

Frem med pengepungen

Selvom forløbet har været gnidningsfrit, så bliver det stadig en dyr omgang.

– Det bliver noget af en udskrivning, da forsikringen kun dækker delvist. Vi kunne fandme lige så godt ha’ købt et håndværkertilbud efterhånden, men det var jo ikke til at vide, dette ville ske.

LÆS OGSÅ: Elvira er træt af fordomme: Jeg kan godt selv

Det er nemlig ikke en lille tur, som Mascha Vangs elskede hus i Kolding skal igennem.

– Alle fire etager skal have en tur, hvor der skal affugtes, inden der sker yderligere skade. I loftrummet skal der skiftes noget gulv, i soveværelset skal lysningerne og nogle gulvbrædder skiftes, og i stuen skal tapetet rives af og hulmuren tjekkes og møblerne opmagasineres. I kælderen ligeledes. OMG hvor jeg bare ikke orker sådan en omgang lige nu, lyder det fra realitystjernen på hendes blog.

Se alle billederne af huset indefra på realitystjernens blog maschavang.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo er snart mor til to: Det vil jeg gøre anderledes anden gang

LÆS OGSÅ: Bendtner åbner op: Derfor flyttede vi ikke til Kina som planlagt