Léa om de 10.000: Det skal pengene bruges på

Léa Voisin blev vinderen af titlen som årets ‘Årets Paradise-personlighed’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. maj 2021 kl. 20:02

Efter Nikolaj og Léa har optrådt med temaet ‘tolerance’, er der bred enighed om, at de har leveret den bedste performance og skal være vindere. Men da der kun skal findes én vinder i konkurrencen om at blive ‘Årets Paradise-personlighed’, skal alle paradisoer stemme, og her er det altså Léa Voisin, der løber med sejren.

LÆS OGSÅ: Hildas bøn til Keld: Find dig en kæreste

Det havde hun ikke set komme.

– Jeg var helt vildt overrasket over, at jeg vandt! Det kom virkelig bag på mig, fordi jeg var oppe imod sådan nogle store konkurrenter. De fleste, jeg var oppe imod, har nogle fantastiske personligheder, så jeg troede ikke, der var en chance for, at jeg kunne vinde, siger Léa i dag til Realityportalen.

Udover at vinde guldpokalen, så vandt hun også en pengepræmie på 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

– Jeg har endnu ikke brugt pengepræmien, da de bare skal være til opsparing indtil videre. Jeg spare ikke op til noget specifikt, men da jeg er studerende, og SU’en ikke rækker til det meste, er det meget rart at have lidt på kistebunden, lyder det fra Léa, der til daglig læser til sygeplejerske og havde orlov fra studiet, mens hun var i Mexico.

Artiklen fortsætter under billedet… 

Sinan, Jasmin, Lucas, Klaudia, Patrick og Jonas stemte på Léa som årets personlighed. (Foto: Janus Nielsen.)

Hele konkurrencen om at blive årets største personlighed på ‘Paradise Hotel’ begyndte ellers ikke godt for Léa, der ikke kunne holde tårerne tilbage, da alle skulle have taget et foto som et led i konkurrencen. Det skyldtes Rikkes ord om, at man skulle omfavne sin krop, hvilket straks fik Léa til at frygte at få taget et billede kun iført undertøj.

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne udsat for had

Heldigvis viste det sig, at det slet ikke var nødvendigt med tårerne, for ‘Paradise’-baben måtte helt selv vælge, hvilket tøj hun ville posere i foran kameraet.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

Læs mere om