Lea Hvidt taler ud om aborter

Hele to ufrivillige aborter har Mikkel Kesslers kommende kone været igennem.

Af Louise Vilsbøl - 7. november 2017 kl. 10:58

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ skal Claus Elming, Helena Heuser og Ole Stephensen hjem til Lea Hvidt, som måske bedst er kendt som Mikkel Kesslers kæreste, men netop den rolle vil hun gerne bevæge sig væk fra – selvom hun snart skal giftes med sin højt elskede sportsmand.
LÆS OGSÅ: Knas i Kesslers bryllupsplaner
Under middagen kommer både gæsterne og seerne meget tættere på den smukke kvinde bag manden, og hun fortæller blandt andet om, hvordan de har kæmpet for at få deres lille familie med Romeo på 3 og Rosa-Lia, som netop er fyldt 2. Det var nemlig først tredje gang, Lea var gravid, det endte med at blive lykkens gang.
– I Rom blev jeg gravid første gang, og så er det jo så, at jeg mister barnet. Det kom bag på os, for vi kendte ikke nogen, der havde prøvet det før. Øhm, så mister jeg igen efterfølgende. Første gang var i uge 11 lige inden nakkefoldsscanningen. Der er ikke sket noget, hvor jeg tænker “nu er den gal”, der var bare noget i mit hjerte, der sagde, at jeg lige skulle tjekkes, fortæller hun og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler skal giftes i udlandet
– Og så fandt vi så ud af, at hjertet slog ikke, og det betyder jo så, at det er en ufrivillig abort. Anden gang var vi selvfølgelig lidt mere på mærkerne, fordi nu havde vi været igennem det en gang, så der vælger vi at få en scanning, hvor man kan se hjertet slå allerede fra uge 6-7, og hjertet slog, så der tænkte vi, at nu var alt godt. Men allerede da jeg gik ud derfra, kunne jeg bare mærke, at der var et eller andet galt.
Efterfølgende stoppede barnets hjerte med at slå, og det var altså først tredje gang, Lea blev gravid, at hun endte med sønnen Romeo i december 2013. Selvom det var nogle slemme oplevelser, fastslår den smukke blogger og forfatter, at det har gjort hende og kæresten stærkere.
Se hele klippet, hvor Lea fortæller om sine to første graviditeter, øverst i artiklen, og se med i aften kl. 19.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: STORT DRAMA: Iskold luft mellem Linse og Gustav
LÆS OGSÅ: VILDT! Så mange penge har Linse brugt på skønhedsoperationer