Lea Hvidt Kesslers babylykke: Bristefærdig

Lea Hvidt Kessler er ved at briste – både i graviditeten og af stolthed.

Af Lise Benzon - 27. april 2019 kl. 15:55

Lea Hvidt Kessler, 30 år, er ikke bare bristepunktet nær med sit og Mikkel Kesslers tredje barn, der kan komme til verden når som helst – hun er også ved at briste af stolthed.
Det var tydeligt, da den bloggende bokser-frue fredag inviterede til reception for sin nye bog, ‘Bryllupsplanlæggeren’.
– Jeg synes, at bogen visuelt er blevet meget flot, men der er mange forskellige ting i den, jeg er rigtig glad for, sagde Lea Hvidt og fortalte, at hun arbejdede med bogen sideløbende med, at hun planlagde sit og Mikkel Kesslers italienske bryllup i sommer.
Parret har været sammen i mere end ti år og har en søn, Romeo på fem år, samt en treårig datter, Rosa-Lia. Lea Hvidt fortalte ved receptionen for sin bog, at hun og Mikkel kender kønnet på deres kommende barn, men at de holder det for sig selv.
LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-parret Camilla og Kevin blev gift.

LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt

Nye øjne til Mikkel

Mikkel Kessler viste gerne de fine, nye briller frem, men ellers skulle det hele handle om Leas store dag. (Foto: Michael Stub)


Mikkel Kessler, 40 år, lignede mere en læsehest end en bokser, da han ledsagede sin hustru til hendes reception. Han viste gerne de nye briller frem, men ellers var han ikke meget for at tale om sig selv.
– Nej, det er Lea og hendes bog, det drejer sig om i dag. Jeg har givet hende lov til at bruge billedet af os på omslaget, ellers har jeg ikke været involveret, sagde han.
‘Bryllupsplanlæggeren’ er udkommet ved forlaget HarperCollins.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Vild med dans’-vinder er tilbage i programmet
I klippet herunder kan du se, da Linse og Didde kæmpede godt og grundigt med Mikkel Kesslers hund i ‘Familien fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaards datter bliver tv-stjerne