Le Gammeltoft om brud: Vi var ikke gode til at være kærester

Et enkelt løfte gjorde, at Le Gammeltoft og eksmanden Jesper Backer i dag er bedste venner.

Af Lotte Knudsen - 29. april 2022 kl. 13:08

En sensommeraften på Amager Strand tog Le Gammeltoft og eksmanden Jesper Backer en stor beslutning. De valgte at blive skilt. Det praktiske kørte, men romantikken og lidenskaben var væk.

– Det var bare ikke nok. Jeg tror, at vi var ret enige om, at vi ikke ville blive sammen kun for børnenes skyld, for børnene ser det, når forældrene ikke har det godt. Vi var stadig unge og havde masser af år foran os, og vi syntes, det var spild af tid og liv, at vi hver især ikke fik den kærlighed, vi havde brug for, fortæller Le Gammeltoft til Vores Børn.

LÆS OGSÅ: WHAT: Ny serie med Blachman, Lars Løkke og Tobias Rahim

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jenna og Albert fortæller om deres forhold…

På stranden gav de hinanden et enkelt løfte, som skulle forhindre skilsmissens værste stormvejr.

– Vi lovede hinanden, at vores børn skal have det godt. Det er et løfte, vi igen og igen vender tilbage til. Vi kan mærke, at de har det godt, når de kan se, at deres mor og far er gode venner og kan lide hinanden, og at vi bakker hinanden op, fortæller Jesper.

Da de havde haft snakken, og skilsmissen var en realitet, begyndte deres forhold at ændre sig – overraskende nok til det bedre.

– Vi var ikke særlig gode til at være kærester, men vi er rigtig gode til at være venner og til at være skilt, fortæller Le.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom oplevelse: Ekstra kærlighed til familien

Forholdet med Tommy Ahlers

Efter bruddet på stranden gik der ikke mere en to måneder, før Le Gammeltoft faldt pladask for erhvervsmanden og ekspolitikeren Tommy Ahlers. De flyttede hurtigt sammen, og medierne skrev lystigt om forholdet. Men selvom nye forhold i mange tilfælde betyder en bitter eksmand eller kone – var det ikke tilfældet her.

– Det var en tilvænning at se en anden mand i mine børns liv. Jeg havde det i forvejen svært med ikke at se dem hver dag, og pludselig var der en anden mand, når jeg ikke var der. Men jeg har holdt fast i en drøm om, at når der kommer nye mennesker ind i vores familieboble, så skal vi alle kunne sammen. For i sidste ende kommer det mine børn til gode, siger Jesper til Vores Børn.

For nylig offentliggjorde Tommy Ahlers og Le Gammeltoft dog, at tingene mellem dem ikke fungerede, og det første Le Gammeltoft gjorde herefter var at kontakte eksmanden Jesper.

– Noget af det første, jeg gjorde, da det var sket, var at skrive til Jesper, som havde børnene den dag. Jeg tog hjem til dem og lå på sofaen, fik en vaffel og gik en tur med hunden i regnvejr. Det var bare et naturligt og nemt sted for mig at gå hen og sige ”nu er det her sket”. Det er ikke ideelt for vores piger at opleve et brud én gang til, og i den sammenhæng har Jesper været så god til at give børnene ro, tage de ekstra snakke – og komme med rigtig meget kage, fortæller Le, som sammen med pigerne er flyttet tilbage til huset på Amager, som hun stadig ejer sammen med Jesper.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Læs hele interviewet i det seneste nummer af Vores Børn.