Husker du vinderne af 'Paradise Hotel' sæson to? Her er de i dag - Her & Nu

Husker du vinderne af 'Paradise Hotel' sæson to? Her er de i dag

Der er sket en hel del siden 2006, hvor Linda Algaard og David Langhoff Jensen løb med sejren på ‘Paradise Hotel’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 23. juli 2016 kl. 10:55

Da sæson to af ‘Paradise Hotel’ rullede over skærmen tilbage i 2006, var det Linda Algaard og David Langhoff Jensen, der løb med sejren foran det andet finalepar, Mirja og Emil. Dengang var der ingen kugle, der skulle smides, men den tidligere vært Ibi Støving placerede i stedet poser, der hver indeholdte 25.000 kroner, i en kurv. Valgte den ene deltager at træde et skridt frem, ville personen tage alle de 250.000 kroner.
Og det valgte Linda at gøre. Hun tog nemlig et skridt frem i det øjeblik, der lå 175.000 kroner i kurven. David rejste derfor hjem uden en krone på lommen, idet de resterende 75.000 kroner gik til det andet finale-par, Mirja og Emil.
LÆS OGSÅ: Danmarks første vinder af ‘Paradise Hotel’: Det laver han i da
Har skiftet navn efter ‘Paradise Hotel’
I dag er Linda Algaard 34 år, og den tidligere vinder af ‘Paradise Hotel’ har skiftet navn til Zofia Linda Bjerregaard. Dog har hun udtalt til Ekstra Bladet, at navneforandringen intet har at gøre med hendes medvirken i ‘Paradise Hotel’.
Zofia Linda arbejder i dag som yoga-instruktør i København, og selvom hun har vinket farvel til livet som reality-stjerne, er hun stadig i kontakt med Emil, Sofie og Ricco fra samme sæson, skriver TV3. 
LÆS OGSÅ: Paradiso under mistanke for socialt bedrageri: Snydt for ‘Robinson’-deltagelse
Deltog i flere reality-programmer
David Langhoff Jensen var i høj kurs hos pigerne, og i 2006 vandt han titlen som årets ‘Mr. Paradise’. Men selvom paradise-hunken måtte forlade hotellet tomhændet, afholdte det ham ikke fra at deltage i flere reality-programmer. I 2007 deltog han i ‘Robinson Ekspeditionen’ på et hold bestående af tidligere ‘Paradise’-deltagere. Det var dog ikke den succes, og David udtalte efterfølgende til BT, at han var blevet udstillet som forfængelig og ikke fik en fair chance.
I dag er David bosat i København og arbejder som Senior Account Manager for Malling Publications, hvor han blandet andet har skrevet en række artikler for modemagasinet Cover.‘Mr. Paradise’ har også en forkærlighed for tatoveringer, hvilket han især gav udtryk for, da han for nyligt skulle under nålen i et afsnit af ‘Tattoo Salonen’.
Se Davids medvirken i ‘Tattoo Salonen’ herunder:
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sådan blev årets Mr. og Mrs. Paradise udvalgt til programmet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.