Laura om Pandoras-afsløring: Jeg var dum

Der var for alvor fokus på Laura og Thomas’ partnerskab ved Pandoras, der udviklede sig til en stor diskussion.

Af Mikkeline Andersen - 17. april 2014 kl. 8:45

Paradisoerne er kendt for at prikke lidt ekstra til hinanden, når der er Pandoras på hotellet.
Onsdag aften var ingen undtagelse, og særligt Laura stod for skud, fordi hun havde fortalt Malte, at hun gerne ville skifte Thomas ud som partner. En hemmelighed Malte afslørede til Pandoras.
– Jeg fortryder, at jeg fortalte ham det. Man skal aldrig fortælle den modsatte gruppe noget, for det kan bide en selv i røven. Men jeg stolede på Malte og tænkte ikke, at han ville bruge det imod mig, når vi var så glade for hinanden, som vi nu var. Men vi spillede imod hinanden. Så det er min egen fejl, fordi jeg valgte at sige det, fortæller Laura til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Miss Paradise får store magt
Thomas er en sød fyr
Med Malte i spidsen forsøgte den modsatte gruppe at gøre Thomas usikker på Laura. Og det udviklede sig til en heftig diskussion.
– Jeg synes, det var rigtig hårdt at blive kørt på. Jeg havde slet ikke regnet med, at der ville være så meget fokus omkring mig, så det blev jeg lidt skræmt over, erkender hun.
Selvom Laura har fortalt, at hun gerne vil have en anden partner end Thomas, så har det intet med Thomas som person at gøre.
– Thomas er en rigtig sød fyr. Men det partnerskab, Christian og jeg havde, var bare noget særligt. Jeg stolede 100 procent på Christian og ville bare gerne stå med ham. Vi kunne pjatte og lave de sygeste ting sammen, og det var bare ikke det samme med Thomas.
LÆS OGSÅ: Endnu en paradiso bliver mørkhåret
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.