Laura: Droppede ud af studiet efter 'Paradise'

Det har ikke været helt nemt for den smukke paradiso at vende tilbage til det normale liv efter ‘Paradise Hotel’.

Paradise Hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. maj 2014 kl. 11:09

I efteråret sidste år begav Laura sig ud i noget af et eventyr, da hun meldte sig til ‘Paradise Hotel’. Den festgalde pige har været på det luksuriøse hotel i Mexico fra dag et, og nu blot en uge inden finalen er hun der stadig.

Men at have tilbragt flere måneder i Mexico har også haft konsekvenser for den 19-årige jyde. Det skriver mx.dk.

– Jeg er droppet ud af handelsskolen. Da jeg kom hjem fra Mexico, skulle jeg starte i en helt ny klasse, som jeg ikke kunne sammen med, og jeg følte overhovedet ikke, at jeg lærte noget, så det gad jeg ikke, fortæller Laura til mx.dk

Hun understreger dog, at planen er, at hun skal afslutte handelsskolen efter sommerferien.

LÆS OGSÅ: Malte og Laura taler ikke sammen: Derfor tilgav Malte

Er stadig den samme Laura
Men selv om studiet er blevet droppet, så gør Laura meget ud af, at hendes liv skal ligne det hun forlod i efteråret.

– Jeg passer stadig børn, som jeg gjorde inden, og jeg bor også stadig hjemme. Men jeg kan ikke længere gå i Fakta en søndag morgen uden at blive stoppet af folk, der vil have billeder eller autografer. Men det må man tage med, siger hun til avisen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skifter hårpragten ud

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.