Laura Drasbæk afslører: Jeg gik bersærk!

Størstedelen af Lauras liv har drejet sig om skuespillerkarrieren, nu drejer den sig om kopper og tallerkner, for hun er nemlig keramiker.

Af Linnea Thorseth - 11. oktober 2021 kl. 15:02

Laura Drasbæk er hos de fleste danskere kendt for sit skuespil og medvirken i flere store danske tv-serier som f.eks. ‘Lærkevej’ og ‘Sommerdahl’. I denne uge medvirker hun i ‘Til Middag Hos’, hvor hun imponerer sine gæster med mad serveret på og i sine egne hjemmelavede tallerkner og skåle.

– Det er tre år siden!? Du har kun lavet det i tre år? Okay, imponerende, siger Morten Kjeldgaard, der er kendt fra ‘Vild Med Dans’, med meget store øjne om Lauras keramik.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager åbner op: Mistede sin far som 19-årig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip og Simone taler om ‘Vild med dans’.

Det er tre år siden, at Laura tog til et keramik-kursus, som skulle komme til at have stor indflydelse på mange af hendes vågne timer. For siden hun fik øjnene op for at dreje kopper og tallerkner, har hun i perioder siddet i intet mindre end 15 timer i døgnet og drejet løs:

– Og så gik jeg bare bersærk, fortæller Laura Drasbæk i aftenens ‘Til Middag Hos’, når hun fortæller om den periode i sit liv, hvor keramikken gjorde sit indtog.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Annette Heick: Droppede mor og far

Størstedelen af Lauras liv har drejet sig om skuespillerkarrieren, men de seneste tre år har keramikken været en stor del af det. Hun producerer alt fra skulpturer til skåle og kopper, som hun nu også sælger på sin egen hjemmeside.

Ifølge Laura var hun bare 12 år gammel, da hendes skuespillerkarriere begyndte. Hun beskriver sin lange karriere som til tider meget usikker, og det har ikke altid været lige nemt for hende at tackle usikkerheden:

– Det der med bare at gå rundt og tænke: “Jeg ved ikke, hvad jeg skal leve af om to måneder,” det har været vildt svært, især da jeg var yngre, fortæller Laura.

LÆS OGSÅ: Tv-personlighed skjulte sig i vildmark i ni måneder: Russisk mafia ville slå mig ihjel

For Laura har rollerne har ikke altid hængt på træerne, og hun har i lange perioder oplevet ikke at have noget job og dermed ingen fast indtægt.

Se klippet herunder, hvor Laura Drasbæk fortæller om sin nye passion for keramik, og se hele afsnittet af ‘Til Middag Hos’ på tv3 i aften kl. 19.00 eller på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Diamantfamilien’-deltager gik tur med afdød ekskæreste

Læs mere om