Lasse Skriver tilbage i ‘X Factor’: Jeg er ovenud lykkelig

På den røde løber til dette års ‘X Factor’-finale ankom en storsmilende Lasse Skriver.

Af Lotte Knudsen - 8. april 2022 kl. 20:45

Det var ikke kun dommerne og seerne, der var vilde med den 17-åriges dybe stemme. Også professionelle i folk musikbranchen fik øjnene op for Lasse Skriver i ‘X Factor’. Efter sit exit i sangprogrammet skrev han kontrakt med et af verdens største pladeselskaber Sony, og allerede den 25. marts udgav han sin første single.

Nu er den tidligere tømrer godt i gang med forberedelserne til sin tour i december 2022.

– Det går godt med mit samarbejde med Sonny. Jeg skal på tour her til december, og jeg har allerede udsolgt Lille Vega, fortæller en storsmilende Lasse, da HER&NU fanger ham på den røde løber til dette års ‘X Factor’-finale.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Reality-fyr har skjult karriere

‘Like It’ er navnet på Lasses første single, men det bliver langt fra det eneste nummer på Lasses sætliste.

– Min tour er jo først til december, så jeg kan vist godt afsløre, at der gerne skulle være flere sange ude der, og det bliver primært mine egne sange, forklarer Lasse.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører stor blodansamling i ansigtet: Jeg græd

Selvom Lasse Skrivers rejse i ‘X Factor’ sluttede tidligt, er sangeren ikke et sekund i tvivl om, at hans optræden i sangprogrammet har været afgørende for hans musikkarriere.

– Jeg er ovenud lykkelig, for at jeg deltog i ‘X Factor’. Jeg tror ikke, at jeg var kommet i gang med at lave musik, hvis jeg ikke havde med i ‘X Factor’, forklarer Lasse

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendis svigtet: Jeg visner af skuffelse

Lasse Skriver blev sendt hjem fra programmet til fordel for sin konkurrent Mads Moldt, som er en af finalisterne i dette års finale.

– Jeg hepper helt klart på Mads, men de har alle sammen fortjent at være i finalen, slår Lasse fast.