Lasse Rimmer og Lines hårde kamp for graviditet: Forsøgt i tre år - Her & Nu

Lasse Rimmer og Lines hårde kamp for graviditet: Forsøgt i tre år

Nu prøver komikeren og kæresten lykken med fertilitetsbehandling.

Af Katrina Rosendal - 17. maj 2020 kl. 09:58
De har kendt hinanden i seks år, været gift siden august sidste år, og 48-årige Lasse Rimmer og 27-årige Line Hoffmeyer drømmer nu om at udvide familien.
Det har de faktisk gjort de seneste tre år uden held, og derfor fortæller Line, at parret har taget beslutningen om at begynde i fertilitetsbehandling.
LÆS OGSÅ: Ny trend hitter på Instagram: Skal du være med?
– Efter snart tre år på økometoden har vi sgu overgivet os til tanken om, at der skal skrappere midler i brug. Det har egentlig ikke været en sjov eller nem beslutning, jeg synes jo i virkeligheden, at jeg har nok sygehusspektakel i mit liv i forvejen, skriver bloggeren på sin Instagram profil.
Line har tidligere fortalt åbent om, at hun på grund af en hjertetransplantation i 2012 kan forvente at leve meget kortere end sine jævnalderende, og hun er derfor i forvejen en hyppig gæst i sygehusvæsenet.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par siger farvel

Dårlige odds

Parret har allerede det sidste halve år været igennem en lang række undersøgelser i håbet om at blive gravide. Desværre er statistikken imod dem, idet ingen danske kvinder, der har fået foretaget sammen operation som Line, er lykkedes med at få børn endnu.
– Det har været et langt tilløb, og der har allerede været et hav af udredende/indledende undersøgelser det sidste halve år, men nu er vi så langt her. Vi aner ikke hvad, eller hvordan vejen bliver. Vi håber selvfølgelig den bliver kort og smertefri, og hvis ikke, håber vi at målet bliver rejsen værd. Om ikke andet, kommer vi i alt fald ikke til at gå i graven uden at kunne sige, at vi gjorde hvad vi ku’, skriver hun ærligt.
Lasse Rimmer har i forvejen døtrene Pippi, 16, og Hedvig, 12, fra et tidligere forhold.
LÆS OGSÅ: Luksus fra luften: Se danske tv-stjerners vilde hjem