Lasse om dilemma: Havde set det komme

Den seje gut fik en offensiv start på sit ophold i ‘Fristet’-villaen, da han skulle afsløre en yderst personlig hemmelighed. En svært beslutning, der dog lettede en byrde.

Af Mikkeline Andersen - 11. oktober 2012 kl. 12:31

Det vakte stor undren blandt de øvrige deltagere, da Lasse trådte ind i villaen – helt uanmeldt. Uden penge og uden et dilemma – troede de. Lasse kom nemlig ind med et af de mest personlige dilemmaer, som også har givet de mest følelsesladede reaktioner indtil videre. Den unge fyr kunne onsdag afsløre sin hemmelighed og dermed tage 10.000 kroner med ind til holdet.
LÆS OGSÅ: Michelle: Adam ramte et personligt og svagt punkt
– Da Adam fortalte mig om mit dilemma, blev jeg ret chokeret. Jeg var godt klar over, at den ville komme. Men at jeg fik den samme dag, som jeg skulle til at tjekke ind! Den havde jeg sgu ikke helt regnet med, fortæller Lasse til Realityportalen.dk.
Han skulle nemlig afsløre, at han er HIV-positiv. En viden som kun hans allernærmeste i Danmark kendte til. Lasse blev smittet med HIV af en kæreste gennem fire år, der ikke havde fortalt ham, at han havde sygdommen.
Vil gerne hjælpe andre
Lasse havde fra mandag til onsdag til at træffe sin beslutning. Og i den tid fløj der mange tanker og overvejelser gennem hans hoved. Hvordan ville de andre tage det? Ville det få arbejdsrelaterede konsekvenser? Alligevel valgte han at afsløre sin hemmelighed.
LÆS OGSÅ: Bo om flirt: Jeg stoler på Joanna
–  Det, der talte for, var klart tanken om, at jeg måske kunne hjælpe andre som eventuelt stod i en lignende situation. Jeg gik også med et stort ønske om at kunne være med til at aflive nogle af de mange rygter, der går omkring det at være HIV positiv. Der var rigtig meget, der talte både for og imod, forklarer han.
Der var udelukkende positiv respons fra de andre i villaen – de tog det nemlig langt bedre, end den seje fyr havde turdet håbe.
Fortryder ikke sit valg
Indtil videre har der også udelukkende været positive kommentarer fra omverdenen. Og derfor fortryder Lasse absolut ikke sit valg.
–  Jeg har på ingen måde fortrudt mit valg. Det er en kæmpe byrde, der er blevet løftet fra mine skuldre og er rigtig glad for min beslutning, lyder de positive ord til Realityportalen.dk.
Lasse slår desuden fast, at han ikke føler, at ‘Fristet’ har været specielt hårdt. Derimod har det været en fantastisk oplevelse.
– Det var en virkelig fed oplevelse, og jeg gjorde det gerne igen, fastslår han.
Deltag i afstemningen herunder:

Havde du gættes Lasses hemmelighed?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.