Lars om fejl i ‘Luksusfælden’: Jeg følte mig udstillet

‘Luksusfælden’-deltageren følte ikke, at han blev taget seriøst, da han påpegede fejlen. Derfor tog han selv affære og ringede til inkassofirmaerne.

Af Lotte Knudsen - 1. november 2021 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ lagde eksperterne Kenneth Hansen og Mette Djernis turen forbi Herlufmagle for at hjælpe Rosa og Lars med at få styr på deres kaotiske økonomi.

LÆS OGSÅ: CHOK: Dennis Knudsens ene datter er død

Her startede de med at fastlægge parrets gæld, og resultatet kom mildest talt bag på Lars, som ifølge eksperterne, skyldte 1,2 millioner kroner væk.

– Jeg er i chok, og jeg er rystet, lød det fra Lars i programmet, som på ingen måde kunne få puslespillet til at gå op.

Og Lars havde god grund til sin forvirring. Det var nemlig sket en stor fejl.

– Kreditorerne har fundet ud af, at de har givet os de forkerte oplysninger. Din gæld er ikke 1,2 million men 681.000 kroner. Det er en dybt beklagelig fejl, som vi har ført videre, lød det fra eksperterne i slutningen af programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par i chok: Største misligholdt gæld i programmets historie

Tog selv affære

I afsnittet blev det ikke italesat, hvordan fejlen blev opdaget, men ifølge Lars, var det ikke ‘Luksusfælden’ men derimod ham selv, som tog affære.

– Jeg ringede rundt til inkassofirmaerne for at få styr på situationen, og det viste sig, at de ikke havde brugt mit personnummer til at finde min gæld men blot mit navn, og der er syv andre i Danmark med samme navn, lyder det fra Lars, da HER&NU fanger ham på telefonen.

– Et af inkassofirmaerne mente, at jeg havde en flytteregning på 77.000 kroner i forbindelse med en lejlighed i Nordsjælland. Et andet inkassofirma mente, at jeg boede i Sverige, og de havde tre sager på mig. Jeg skældte dem ud, og efter noget tid ringede de tilbage til mig og fortalte, at de havde lavet en fejl, lyder det fra Lars, som er dybt forarget over, at inkassofirmaer, som burde være specialiseret i at administrere og inddrive gæld, ikke havde styr på tingene, og forvekslede ham med andre personer.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

Følte sig udstillet

Ifølge Lars tog ‘Lukusfælden’ ham ikke seriøst, da han første gang nævnte fejlen.

– Jeg følte mig udstillet. Jeg følte ikke, at eksperterne troede på mig de første tre dage, fortæller Lars, som dog ikke bebrejder produktionen yderligere.

– De bruger bare de oplysninger, som de får, og de undersøger det ikke nærmere. Jeg håber dog, at de har lært, at de nok lige skal undersøge tingene en ekstra gang.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

I dag leder Lars og Rosa stadig efter en ny bolig, og Lars er stadig arbejdsløs.