Lars Mikkelsen advarede sønnen: Drop skuespillet - Her & Nu

Lars Mikkelsen advarede sønnen: Drop skuespillet

Selvom han er søn af succesfulde skuespillere, ønskede faren ikke, at Lue skulle gå i deres fodspor.

Af Jan Körner - 19. januar 2020 kl. 13:55

Da 25-årige Lue Mikkelsen i sidste uge havde premiere på ‘De forbandede år’, sad hans forældre, Lars Mikkelsen, 55, og Anette Støvelbæk, 52, klar med popcorn. Men oprindeligt ønskede Lars Mikkelsen ikke, at hans søn fulgte i hans fodspor.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt

Mor og søn på tv og hjemme. Lue Støvelbæk spiller fru Frighs (Anette Støvelbæk) lidt underkuede søn, Leslie Frigh, i ‘Badehotellet’. (Foto: TV 2/Mike Kollöffel)


– Jeg har mange gange sagt, at han ikke skal gå ind i branchen. For man ved jo ikke, hvad det bliver til. Det er en skøn branche at være i, hvis man får lov at lave det. Og hvis ikke man får lov, er det jo ikke særlig sjovt. Men indtil videre går det godt, sagde Lars på den røde løber.
I dag er han ved at revne af stolthed over Lue, der har fuld knald på karrieren.
LÆS OGSÅ: Lars og Mads Mikkelsens store tab: Mor er død
– Man bliver så stolt og rørt. Man ved jo selv, hvor svært det er. Så når han kører med klatten, bliver man stolt. Vi er så lidt inde over som muligt. Han skal lave sin egen karriere. Man skal ikke blande tingene sammen, sagde Lars, der har en drøm om at spille sammen med sønnen.
– Det vil jeg glæde mig til. Det vil blive sjovt. Måske sammen med brormand (Mads Mikkelsen, red.). Det er jo en klan efterhånden.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe melder sig til ‘Robinson’