Lars Larsens milliarder bliver i familien: Børn og børnebørn forgyldes - Her & Nu

Lars Larsens milliarder bliver i familien: Børn og børnebørn forgyldes

De knap 40 milliarder bliver nu fordelt mellem seks familiemedlemmer.

Af Jan Körner - 12. september 2020 kl. 19:52

Lars Larsens to børn og fire børnebørn er dem, der blev forgyldt ud over alle grænser, efter at dynekongen sidste år sov ind.

Et år efter hans død er detaljerne omkring hans testamente blevet offentliggjort, og Lars Larsen var en mand, der om nogen havde familien i tankerne, da han skrev sit testamente.

Det betyder, at de 39,7 milliarder, som Berlingske udregnede hans bo til at være ved hans død, nu bliver ligeligt fordelt mellem de seks familiemedlemmerne.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kia og Walid går hver til sit

6,5 milliarder til hver

Det betyder, at sønnen Jacob Brunsborg og datteren Mette Brunsborg hver arver 16,5 procent af moderselskabet. Det samme gør de fire børnebørn, Christian, Christina, Søren og Line.

I kroner og ører betyder det, at de hver får en formue på omkring 6,5 milliarder kroner, mens de 400 millioner kroner går til en fond, som Lars Larsen stiftede.

Dermed er de seks efterkommere med ét slag blandt landets rigeste indbyggere. Lars Larsen var selv Danmarks fjerderigeste, da han døde, mens hans efterladte nu vil rykke op på en delt 19. plads over de mest velhavende danskere.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

LÆS OGSÅ: Kongens danske elskerinde står frem: Vi skulle giftes