Lars Høgh finder nye kræfter: Har masser af håb

Lars Høgh er på nuværende tidspunkt i livsforlængende behandling.

Af Nikolaj Vraa - 28. november 2021 kl. 19:55

Selvom han har mange smerter, fordi kræften har spredt sig, kan Lars Høgh, 62, alligevel finde utrolige kræfter. En stor del af forklaringen på energireserven er hans dejlige familie, som giver ham så meget glæde på både gode og dårlige dage.

LÆS OGSÅ: Tine Høghs store kærlighedserklæring: Jeg vil dø med Lars

Barnebarnet Molly, som Josefine Høgh og Lasse Sjørslev blev forældre til for tre uger siden, har en helt særlig plads i hans hjerte, og han passede godt på hende ved receptionen for hans erindringsbog, ‘Der er antal på alt’.

Artiklen fortsættes under videoen med Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, der er videre til finalen i ‘Vild med dans’…

– Jeg har haft et pissegodt liv, og jeg har oplevet så mange fede ting. Mine beviser er min hustru, Tine, og mine to børn. Jeg lever endnu, og jeg har lige fået et barnebarn, så jeg har slet ikke tid til andet. Jeg har stadig masser af håb, siger han til DR.

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

Lige nu er han for syg til at få mere kemoterapi og er i livsforlængende behandling. Ifølge lægerne har han allerede fået halvandet til to år mere, end de havde regnet med. Dem har han brugt sammen med familien, og han håber på meget mere tid.

– Nu har vi fået lille Molly på plads, og det er dejligt, og så kigger vi mod jul, hvor hele familien skal være sammen. Så bliver det forår, og det kan jeg godt li’, så det skal jeg næsten også lige have med. Sommeren er også god, så den tager jeg sgu nok også, sagde Lars Høgh forleden til Fyens Stiftstidende.

– Hvis jeg skal skabe et billede af fuldstændig ro og glæde, ser jeg mig selv stå ude i vandet foran vores sommerhus, mens jeg betragter mine forældre og min søster, Tine og ungerne. I det billede går alting op.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører datterens navn

Læs mere om