Lars Hjortshøj skal skilles: Vi ser ikke andre muligheder

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo ser ingen anden mulighed end at gå hver til sit.

Af Rikke Lynge - 9. november 2021 kl. 11:10

Komiker og skuespiller Lars Hjortshøj og hans hustru Tina Bilsbo har efter 26 år valgt at gå fra hinanden, det oplyser de begge på Instagram med samme billede og tekst.

– Det er så yndigt at følges ad, indtil det ikke er så yndigt længere. Efter et langt og lykkeligt ægteskab har vi besluttet, at vi skal skilles. Vi er taknemmelige for, vi fik 26 rigtig gode år og to dejlige børn sammen, skriver de begge på Instagram.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni fortæller om Karstens sygdom. 

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensens kæreste jubler: Endelig hjemme

Parret har sønnen Oscar og datteren Emma, som i dag begge er voksne. Oscar medvirker i den nye ‘Klovn’-serie, hvor han ender i seng sammen med Mias mor, Pykker, spillet af Elsebeth Steentoft. Lars og Tina har ligeledes optrådt som ægtepar i flere år i den populære TV 2-serie, men nu skilles deres veje.

– Som så mange andre par, der står midt i livet, var vi begyndt at leve et parallelliv og deler ikke længere de samme drømme om en fælles fremtid, så vi ser ikke andre muligheder end at gå fra hinanden. Vi skilles i al kærlighed og respekt og prøver at støtte hinanden i en svær tid, skriver parret fortsat på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom kritik: Jeanette Ottesen gør comeback i velgørenhedsshow

Hverken Lars eller Tina har yderligere kommentarer til deres brud.

– Vi ønsker at værne om vores privatliv og vores nærmeste og derfor har vi ikke yderligere kommentarer, slår de begge fast.

Lars Hjortshøj er lige nu aktuel i tv-serien ‘Sunday’ på Xee.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltagere er tilbage på skærmen

Læs mere om