Lars Bom taler fra soveværelset: Mest kendt på stemmen

Der er stadig længe til, at landets scener åbner for skuespil igen, og det har skuespiller og komponist Lars Bom taget konsekvensen af for længst.

Af Helle Bill Madsen - 1. maj 2021 kl. 19:58

Lars har indrettet lydstudie hjemme i sommerhuset ved Isefjorden, hvor han indtaler lydbøger med sin varme, dybe karakteristiske stemme.

– Man kender min stemme, ligesom man kender Over Sprogøes og Axel Strøbyes. Jeg kan også godt høre, at folk kender min stemme nu, folk vender sig om i køen i supermarkedet. Man kender mig bedre på stemmen end på udseendet, fortæller Lars Bom, 60, fra et hjørne af hans og kæresten Eva Mallings soveværelse.

– Jeg har læst lydbøger ind i en årrække nu, men har pga. af coronaen skruet op for det og har taget flere og flere arbejdsopgaver ind. Nu er jeg så gået skridtet videre og har etableret et lydstudie herhjemme. Det er helt stille her, ikke en lyd. Kun lige afbrudt en gang imellem af Søværnets Operative Kommandos helikopter en gang imellem, for vi bor ikke så langt fra Holbæk Sygehus.

LÆS OGSÅ: Oliver og Sofie afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: Christopher jubler over at være ude igen

Læs mere om