'Landmand'-Troels efter tv-oplevelse: Jeg blev virkelig overrasket

At lave tv er bestemt ikke altid, som man forventer.

Af Emilie Holm Egebro - 18. september 2018 kl. 19:25

I aften er det blevet tid til endnu et afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’.
25-årige Troels fra Skjern fik sidste uge hele 53 breve og var på speeddate med fem af kvinderne. I aften skal han have de fire udvalgte med på gruppedate, og her skal han vælge, hvem af dem der skal flytte ind hos ham.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels fik 53 breve: Sådan udvalgte han de fem
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
Når Troels i dag ser tilbage på de mange optagedage med kvinderne, synes han bestemt, at det har været sjovt at være en del af en tv-produktion. Der er dog særligt én ting, han er meget overrasket over:
– Jeg vidste godt, at det ville tage lang tid at lave tv, men jeg er virkelig overrasket over, at det tog SÅ lang tid. Nogle gange, hvor jeg lavede noget, så skulle jeg sige det tre gange, fordi det lige skulle være perfekt. Og på en hel dag fik vi optaget noget, der kun svarede til to timer. Men det var nu meget hyggeligt, fortæller Troels til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Anders om ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg regnede slet ikke med at blive valgt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-Camilla tage en date med til hundehvisker:

LÆS OGSÅ: Mascha og Troels har købt hus: Det var bare slet ikke det, jeg ville ha’
– Lige til at starte med var jeg godt nok nervøs, da vi skulle optage. Så der fik jeg godt nok også lige bællet lidt øl for at være klar. Og da der var speeddate og gruppedate, der gav jeg alt af mig selv, så der var det godt nok lidt hårdt at lave tv, synes jeg. Men da pigerne så flyttede ud på gården, der havde jeg lært dem at kende, og så var det bare skæg og ballade. Der kendte vi jo ret meget hinanden og kunne godt tage lidt pis på hinanden. Så jeg er slet ikke træt af at lave tv eller synes det var træls.
Se, hvordan det går Troels og de andre landmænd, i aften klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
LÆS OGSÅ: Efter afgørelsen i ringdramaet: Det siger Mai Manniche og Cengiz