Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn

Der er mange glædelige nyheder fra den tidligere ‘Landmand søger kærlighed’-deltager.

Af Jonas Sand - 28. august 2017 kl. 9:16

Jørn Andersen var blandt de medvirkende, da ‘Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen i 2015. Her fandt han kærligheden med Maria, der rykkede ind på gården med sin 17-årige datter. Forholdet varede dog ikke ved, men tidligere i år smilede kærligheden igen til Jørn.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
I januar offentliggjorde landmanden nemlig, at han var kommet i et forhold med Carola Thomsen Schmidt, og siden er der sket meget hos parret. Tidligere på sommeren flyttede Carola ind hos landmanden, og da hun lørdag fyldte 32, var der en ekstra gave til hende.
– Jeg var på knæ, og hun sagde ja med det samme, fortæller en lykkelig Jørn til Realityportalen.dk og slår fast, at han nu skal giftes.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-forældrepar er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Tre bliver til fire
Carolas syvårige datter flyttede også med ind til Jørn, men hun får ikke lov til at være det eneste barn i huset i ret lang tid. Carola er nemlig gravid og har termin 14. januar næste år, hvor tre altså bliver til fire i det jyske hjem.

Carola og Jørn stod frem som kærester tilbage i januar, og siden er der sket en masse hos det glade par. (Foto: Privat)


– Vi er så glade. Vi har vidst det siden maj, og vi glæder os til at blive forældre, fortæller Jørn og slår fast, at graviditeten var planlagt.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
– Vi blev enige om, at vi gerne ville have et barn, og så skete det bare ret hurtigt. Vi har godt nok ikke været sammen så længe, men jeg bliver jo ikke yngre, og hendes datter skulle heller ikke være for gammel, inden hun fik en lillebror eller -søster. Så tidspunktet var bare helt rigtigt nu.
39-årige Jørn har ikke selv nogle børn, men han har altid vist, at han gerne vil være far.
– For 15 år siden var jeg måske ikke helt klar til at få børn, og jeg havde også for travlt med arbejde. Men jeg har altid haft det lidt i tankerne, og nu glæder jeg mig meget til, at det sker.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: WHAT!? Er Amalie og Peter sammen igen?
Kender ikke kønnet
Fredag var Carola til scanning, og her fik parret muligheden for at få kønnet at vide. Men det takkede de nej til.
– Vi vil gerne have spændingen. Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke vil kende kønnet før fødslen, når jeg skal have et barn. Carola kendte kønnet, da hun første gang var gravid, men denne gang var hun helt enig i, at vi skal vente til fødslen, fortæller Jørn.
– Jeg er nemlig helt ligeglad med, hvilket køn det bliver. Jeg er helt tilfreds, så længe barnet har det godt og er sund og rask – og det er det.
Derfor har de mange indkøb indtil nu være kønsneutrale, men her slipper Jørn heldigvis for at træffe mange beslutninger.
– Det får hun lov til at stå for. Hun er allerede i fuld gang med indkøb af barnevogn, vugge, tøj, babyalarm og alt det der. Hun har jo prøvet det før, så hun ved, hvad der skal bruges, og det har jeg slet ikke forstand på. Så det vil hun gerne stå for, siger landmanden med et grin.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ruud har igen fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Frede snart hjemløs: Jeg mangler et sted at bo
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.