‘Landmand søger kærlighed’-stjerne: Det overraskede mig

Af Lotte Knudsen - 20. oktober 2021 kl. 12:14

At blive filmet af et kæmpe tv-hold med droner, tilrettelæggere og lydmænd, mens man prøver at finde kærligheden, var udfordrende for bejleren Silas i dette års ‘Landmand søger kærlighed’.

– Det var specielt at date, mens man bliver filmet. Det var ret grænseoverskridende, forklarer Silas, som før optagelserne tænkte, at det ville være ‘peace of cake’.

LÆS OGSÅ: Paradiso raser: Jeg er fucking sur

Silas er dog ekstremt glad for, at han kastede sig ud i det, for han har lært meget nyt om sig selv – også ting han vil lave om på.

– Det har været sjovt, lidt mærkelig, men også lærerigt at se mig selv på TV. Det overrasker mig, at jeg mumler helt vildt meget, og det irriterer mig, så det skal jeg forbedre, fortæller Silas.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Uyen fortæller om sit forhold og giver råd til ny sæson af ‘Bachelor’ ’…

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager: Klar til dyrt bryllup på Holckenhavn Slot

Udover at krumme tærer over sin mumlen, har bejleren også klappet sig i lårene af grin over andre ting.

– Det er ekstremt sjovt at se ens egen mimik og høre ens egen stemme. Det er lidt en åbenbaring: ‘Ah, det er såden jeg ser ud og lyder, når jeg prøver at spille overrasket eller er ekstremt nervøs’, forklarer Silas og griner.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg føler mig totalt brugt

Når Silas nævner, at han på et tidspunkt var nervøs, referer han til den sidste hjemsendelse i programmet, hvor Maxine skulle beslutte, hvem hun ville have med på romantisk date.

– Da jeg sad tilbage sammen med Johnas, var jeg meget nervøs. Jeg var i tvivl om, hvad Maxine vægtede højst. God humør og fjolleri eller seriøsitet og dybde. Ikke at jeg ikke har dybde, men nogle gange går der lige lidt længere tid, før at jeg når dertil og åbner op, forklarer Silas.

LÆS OGSÅ: Teitur forklarer ikonisk ‘i lige måde’-scene på ‘Paradise’

Maxine kunne heldigvis ikke stå for Silas’ høje humør, og han løb med både hende og daten, men selvom Silas normalt er glad for at snakke, vil han ikke afsløre, om de to stadig er sammen i dag.

‘Landmand søger Kærlighed’ kan ses på TV2 og TV2 play.