'Landmand søger kærlighed'-Søren: Sådan går det i dag

Den smilende Søren taler ud om, hvordan det går ham efter programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 28. december 2015 kl. 13:25

I det populære program ‘Landmand søger kærlighed’ fandt landmanden Søren desværre ikke kærligheden. Elisabeth og han havde ellers god kemi gennem programmet, men endte alligevel med at gå hver til sit.
I programmets sidste afsnit afslørede Søren, at han havde taget kontakt til Mette, som ellers blev valgt fra til fordel for Elisabeth. Og de har stadig kontakt i dag.
– Jeg skrev til hende og fortalte, hvad der var sket. Man danner jo nogle bånd i hele det forløb, og mig og Mette snakkede skidegodt sammen. Vi er ikke kærester, men vi snakker sammen. Hun blev jo valgt fra, så derfor ville hun heller ikke lige gå tilbage til det hele, siger Søren til TV2.
Han afslører også, at han har kontakt med alle pigerne fra programmet via Facebook.
– Men det er på vennebasis med dem alle, de er jo skidesøde, fortæller Søren.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’ vender tilbage
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mascha Vang afslører: Jeg er blevet tatoveret i ansigtet
Får mange tilbud
Efter programmet har Søren fået mange tilbud fra landets piger, der er blevet charmeret af den livsglade landmand. Han har dog taget den helt med ro, da han ikke finder det let at gennemskue, hvorvidt pigerne er interesserede i ham, fordi han har været i fjernsynet.
– Nu ser vi, hvad der sker. Der er nogle blandt pigerne, der virker meget interessante, så nu må vi se. Jeg har ikke datet nogen endnu, siger Søren, der er glad for at have deltaget i ‘Landmand søger kærlighed’.
– Alt i alt har det været spændende at se, hvordan et tv-program bliver til, og så har jeg mødt nogle skidesøde piger, så det har været en kanon oplevelse.
Se billeder af Søren øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sød er Anna Dues søn
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Thomas: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager flytter sammen med kæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.