'Landmand søger kærlighed'-Søren giver gode råd til de nye deltagere

Den tidligere ‘Landmand’-deltager glæder sig til at følge med i den nye sæson af programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 15. august 2016 kl. 18:55

Da ‘Landmand søger kærlighed’ rullede over skærme sidste år, var 23-årige Søren Frederiksen en af de fem håbefulde landmænd, som søgte efter kærligheden. På trods af sin jyske charme lykkedes det ham desværre ikke i programmet, men han har sidenhen fundet sig en sød kæreste, som han nu danner par med.
LÆS OGSÅ: Sådan bliver den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’
På tirsdag er det tid til endnu en omgang ‘Landmand søger kærlighed’ og nye landmænd er klar til at finde deres eneste ene. Det kan være lidt overvældende at skulle på tv for første gang, men her har Søren et par gode råd til de nye fyre:
– Man er jo altid lidt nervøs i starten, når man skal se sig selv i fjernsynet, men så længe, man ikke har gjort noget, man ikke kan stå ved, så skal det nok gå, og man skal ikke være bekymret. Der vil også være meget genkendelse udadtil og folk, der spørger til det, forklarer Søren og fortsætter:
– Her skal man bare være sød og rar og svare pænt, selvom man har sagt det hunderede gange allerede. Det er en god ide at give et godt indtryk, så man opfører sig, ligesom man gør i programmet. Det er dumt at leve højt på det – man er jo ikke en Hollywood-stjerne, så det er dumt at virke overlegen. Man skal faktisk bare være sig selv.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager: Single igen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Søren: Sådan går det i dag
‘Skid hul i dumme kommentarer’
Søren fortæller, at hvis man sørger for at være sig selv hele vejen igennem, så bliver det den fedeste oplevelse at være med i programmet. Man skal dog også være forberedt på, at nogle mennesker også kan være ubehagelige.
– Folk har generelt meget positive kommentarer og siger mange søde ting til én, når man møder dem. Der vil dog også være dumme kommentarer, men dem skal man bare skide hul i. Det er jo dem, der ikke har nosser nok til at stille op, siger Søren og tilføjer:
– Men det er helt sikkert nemmest at være med i programmet, hvis man er udadvendt. Det kræver, at man giver meget af sig selv, så det duer ikke, hvis man ikke vil åbne sig op. Til gengæld får man så også meget igen, hvis man er klar på at give alt af sig selv.
Søren glæder sig meget til at følge med i programmet og se, om de nye deltagere får en lige så god oplevelse som ham. Selvom det var en oplevelse for livet, nyder han dog, at det ikke er ham selv, der er i fokus denne gang.

LÆS OGSÅ: Datoen er sat: Nu vender ‘På røven i Nakskov’ tilbage
LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Irene: Jeg føler mig ikke på røven
Smugkig på den nye sæson nedenfor:

LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den
 Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.