'Landmand søger kærlighed'-par afslører: Vi skal have barn

Familien skal forøges i fremtiden, hvis alt går efter planen for Michael og Vibeke.

Af Jonas Sand - 3. september 2017 kl. 12:55

Det var kærlighed ved første blik, da Michael Hansen og Vibeke ‘Vibse’ Dysted mødte hinanden i forbindelse med TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’ sidste år.
Allerede inden TV 2 viste datingprogrammet på tv, var Vibse flyttet ind hos sin landmand, og allerede under optagelserne var Michael ikke i tvivl om, at han passede godt sammen med Vibse. Det fortæller det glade par i et interview med ALT for damerne.
– Men det kørte faktisk rigtig godt med Vibse. Med hende passede kemien bare lige fra starten, siger Michael og afslører, at han allerede kort tid efter mistede interessen for de andre deltagere, og at han i smug tilbragte mere tid med Vibse end de andre deltagere.
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn
LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn
Børn på vej
Vibses fireårige søn flyttede med ind hos Michael, mens hendes to teenagedøtre valgte at blive hos deres far, da hun flyttede. De kommer dog på besøg hver anden weekend, og det hele er foregået uden drama.
Michael selv har ingen børn, men selv om Vibse altså allerede har tre fra tidligere forhold, så er hun frisk på at få flere.
– Min drøm er jo at få mindst et barn mere og meget gerne også et bryllup, siger Vibse til ALT for damerne, og selv om Michael ikke er helt solgt på idéen om bryllup, så vil han gerne forøge familien.
– Men jeg elsker børn og vil også gerne have nogen selv. Det er faktisk mit største ønske, slår han fast.
Her kan du læse hele interviewet med Michael og Vibse, hvor du blandt andet kan læse, om Vibse har fundet et arbejde efter flytningen, og hvad der egentligt fik dem til at tilmelde sig ‘Landmand søger kærlighed’.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-forældrepar er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.