'Landmand søger kærlighed'-par afslører: Det skal vores søn hedde

Efter meget overvejelse har ‘Landmand’-parret endelig besluttet for et navn til sønnen, som i dag er blevet døbt i Rødding Kirke.

Af Emilie Holm Egebro - 12. juni 2016 kl. 11:49

I marts blev Anders og Cecilie fra første sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ forældre til en lille søn. Hvad sønnen skulle hedde, har dog ikke været helt nemt at beslutte for parret. De kom dog til enighed, men besluttede sig for at holde navnet hemmeligt lidt endnu.
Men i dag klokken 10.30 er sønnen blevet døbt i Rødding Kirke, og her blev navnet afsløret:
– Han skal hedde Ditlev. Faktisk blev vi egentlig først enige om det, da vi skulle til at sende invitationer ud. Der var mange navne oppe at vende, men så faldt Anders for navnet, og jeg er sådan set også blevet lidt vild med det. Egentlig er det ret tilfældigt, for det kom sig bare af, at vi var til barnedåb, hvor vi så en masse navne, og så poppede det lige frem, afslører Cecilie, som har glædet sig meget til den festlige dag:
– Jeg tror, at Ditlev kommer til at klare dåben og festen så fint. Han er dog ikke så meget til, at for mange mennesker skal hen at ‘dikke dikke’. Men det bliver en rigtig hyggelig dag, hvor vi har samlet familie og venner til mad og diverse efter dåben. I alt bliver vi omkring 30 med børn.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Landmand søger kærlighed’-parrets søn
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han have en søn
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par: Sådan gik fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.