'Landmand søger kærlighed'-Ole: Sådan går det med Gitte og mig

Den swinger-glade landmand løfter nu sløret for, hvordan det er gået Gitte og ham, efter kameraerne slukkede.

Af Emilie Holm Egebro - 19. marts 2016 kl. 11:50

Da ‘Landmand søger kærlighed’ sidste år rullede over skærmen, blev landmand-Ole en omtalt herre blandt de danske seere. Han fandt kærligheden hos Gitte Dahl, der dog stillede ham det ultimatum, at han skulle vælge mellem hende og swinger-miljøet.
I dag har Ole forladt swinger-klubben for et liv med Gitte, og selvom det ikke har været helt nemt, er han glad for beslutningen.
–  Folk tager hatten af for, at vi er kommet igennem det med oprejst pande, siger Ole til metroxpress, og Gitte fortsætter:
– Jeg synes, det går rigtig godt. Vi har det godt sammen, så det er superskønt, siger hun med en supplerende kommentar fra Ole:
– Det kan vi godt blive enige om. Det går rigtig godt.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole: Nu er det slut med swinger-livet
Gården har fået en make-over
Gitte flyttede kort efter programmet ind på Oles gård i Kolding, og i sidste afsnit af programmet blev det vist, at hun allerede var gået igang med en ny boligindretning.
– Jeg var virkelig ikke vild med den gule farve i stuen, så jeg fik hurtigt lov til at sætte mit præg. Nu er jeg nået langt med både stuen, køkkenet og forgangen, fortæller Gitte til metroxpress og tilføjer:
– Vi håber og tror på, at kærligheden mellem os bliver ved – og så tager vi en dag ad gangen.
Se billeder af Ole og Gitte øverst.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole: Har besøgt swinger-venner efter programmet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser