'Landmand søger kærlighed'-Gitte: Derfor sagde jeg ikke 'jeg elsker dig' til Ole

Da Ole erklærer sin kærlighed Gitte, siger hun ikke i lige måde – nu fortæller hun hvorfor.

Af Emilie Holm Egebro - 29. december 2015 kl. 17:55

Kun et enkelt par fandt den helt store kærlighed efter programmet ‘Landmand søger kærlighed’. Ole havde helt fra starten et godt øje til Gitte, og heldigvis gengældte hun hans forelskede.
I sidste afsnit af det populære program er Ole og Gitte på romantisk tur, og her siger Ole de tre helt specielle ord til Gitte; jeg elsker dig. Det var dog ikke noget, som han på forhånd havde bestemt sig for.
– Jeg ved ikke, om det var planlagt. Men nu sad vi der sammen, og jeg synes, der var mange ting, og det mener jeg stadigvæk, hvor vi falder i godt hak sammen. Og det er jo et godt udgangspunkt, fortæller Ole til TV2. 
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se pivfræk ‘Paradise’-babe folde sig ud
Gitte bliver dog i afsnittet helt paf og gengælder ikke Oles svar, men siger i stedet: Gør du!? Det har Gitte dog en forklaring på.
– Jeg tænke ‘nåå’, og det er derfor, jeg ser så overrasket ud. Jeg kunne slet ikke nå at reagere på det og få det sagt tilbage, men jeg elsker ham helt sikkert. Det er en dejlig fornemmelse, fortæller en glad og tilfreds Gitte til TV2.
Efter optagelserne er slut, er Gitte og Ole flyttet sammen på gården. Ole forklarer, at Gitte roder og reagerer indendøre, mens han selv ordner udenfor husets fire vægge.
Se billeder af Ole og Gitte øverst.
Se eller gense klippet nedenfor, hvor Ole siger ‘jeg elsker dig’ til Gitte:

“Hvad sagde du?” – Ja, hvad sagde Ole egentlig? Vi lader romantikken blomstre på torsdag klokken 20.35 <3
Opslået af Landmand søger kærlighed på 15. december 2015

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Søren: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så fræk er Kim Kardashian
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole afslører VILD sex-hemmelighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.