'Landmand søger kærlighed'-Frede: Jeg dater en sød pige

Den stille Frede fandt ikke kærligheden i programmet, men nu har han fundet sig en sød pige.

Af Emilie Holm Egebro - 30. december 2015 kl. 13:25

Desværre fandt Frede ikke den rette kvinde i programmet ‘Landmand søger kærlighed’. Pigerne valgte ham fra en for en, og da han inviterede Stine med på romantisk ophold, takkede hun nej. Nu har Frede dog fundet sig en sød pige, som han ser flere gange om ugen.
– Jeg dater en pige rigtig meget. Hun skrev til mig, og det var faktisk ikke en, som jeg umiddelbart ville tro, jeg skulle være sammen med, men det har udviklet sig. Det er lidt tæt på, at vi er kærester, afslører Frede overfor TV2.
LÆS OGSÅ: SE DE SPRITNYE BILLEDER: Højgravide Geggo glæder sig til baby
Frede er dog glad for at have deltaget i programmet og nyder at snakke med folk, der har fulgt med.
– Jeg har mange hyggelige snakke med folk. Det er fedt, at folk, jeg møder, er så positive omkring det. Og så er der jo de piger, der skriver til mig på Facebook, sms og ringer til mig. Der er også nogen, der stopper mig i byen. Der kommer mange tilbud, men er jo kommet i en anden grøft nu, siger Frede.
Landmanden afslører også, at han både har snakket med Isabella, Laila, Susanne og Stine efter programmet. Det er dog på venneplan.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Gitte: Derfor sagde jeg ikke ‘jeg elsker dig’ til Ole
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Her er årets reality-program
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Thomas: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.