'Landmand søger kærlighed'-forældrepar er gået fra hinanden

Kærligheden varede ikke ved for parret fra TV 2-programmet.

Af Jonas Sand - 21. august 2017 kl. 11:56

Anders Poulsen fandt kærligheden, da han mødte Cecilie Kjædegaard i den første omgang af TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’, og de to blev kærester i slutningen af programmet, da Anders alligevel besluttede, at han godt kunne leve med afstanden mellem Jylland og Sjælland.
Efter programmet rykkede Cecilie teltpælene op og flyttede ind hos Anders i Jylland, og for halvandet år siden blev de forældre til sønnen Ditlev. Men kærligheden varede ikke ved, og nu er de to gået fra hinanden. Det bekræfter Cecilie over for Realityportalen.dk.
– Ja, vi er gået fra hinanden, og det har vi været i et stykke tid. Vi var for forskellige, siger Cecilie og fortæller, at de var enige om bruddet, der skete midt i juni.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
Samarbejdet fungerer
Selv om Anders og Cecilie ikke længere er kærester, så kan de sagtens få samarbejdet om sønnen til at køre.
– Vores forhold er skam helt fint. Vi taler dagligt sammen og kan sagtens samarbejde om Ditlev, siger hun og fortæller, at landmanden også stadig ser sønnen, lige så meget som tiden tillader det.

– Lige nu knokler han røven ud af bukserne, men han ser ham, så ofte han vil, slår Cecilie fast.

Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Anders Poulsen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.