'Landmand søger kærlighed'-deltager: Single igen

Frede fra sidste sæson går gennem en svær tid i øjeblikket, da han har fået knust sit hjerte.

Af Emilie Holm Egebro - 14. august 2016 kl. 20:00

I næste ruller en ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ over skærmen på TV2. I sidste sæson mødte vi blandt andet Frede Refsgaard, som desværre ikke havde heldet med sig i programmet og derfor måtte vende tilbage til hverdagen som single.
Efterfølgende fandt han kæresten Nina, men kærligheden varede desværre ikke ved, og i april gik de hver til sit. For nyligt forelskede Frede sig på ny, men nu er kærligheden atter brast.
– Jeg går desværre og har kærestesorger i øjeblikket, så det er ret hårdt. Jeg havde ellers lige mødt en rigtig sød pige, som jeg var meget glad for, men for to uger siden blev jeg alene igen, da det desværre ikke fungerede, forklarer en trist Frede, da Realityportalen.dk spørger ham, hvordan det går.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Søren: Sådan går det i dag
– Det er jo lidt hårdt at være single, når man gerne vil have en at dele livet med, men det er jo bare op på hesten igen. Heldigvis læger tiden alle sår, så jeg skal nok få det bedre snart, men det er jo altid lidt hårdt i starten. Udover det har jeg det ellers godt. Der er travlt med arbejdet, og alt går fint på gården, fortsætter landmanden.
Han glæder sig til at skulle følge med i den nye sæson ‘Landmand søger kærlighed’, som starter på tirsdag på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Frede klar på ‘Paradise Hotel’
Smugkig på den nye sæson nedenfor:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.