Landmand-Ruud har igen fundet kærligheden

Den populære ‘Landmand søger kærlighed’-deltager er igen en optaget mand.

Af Jonas Sand - 21. april 2017 kl. 9:06

Det lykkedes ikke for Ruud Derks at finde den store kærlighed, da han sidste år medvirkede i TV2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’. Interessen for landmanden var dog massiv, og efterfølgende har han heller ikke manglet opmærksomhed fra det modsatte køn.
Men nu må de mange håbefulde kvinder igen lade sig nøje med at se til fra sidelinjen. 23-årige Ruud har nemlig fundet sig en kæreste. Allerede til Reality Awards tidligere i år afslørede landmanden, at han var begyndt at se en, og nu er han altså officielt væk fra singlemarkedet. Det bekræfter Ruud over for Realityportalen.dk.

Det er 24-årige Stine, der har erobret Ruuds hjerte. (Foto: Privat)


– Det er dejligt at have en kæreste igen, og jeg håber sandelig, at det bliver en succes med os. Det er nu lidt sjovere at have en at lave noget med end bare være alene, siger en glad Ruud.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Michael har fundet kærligheden: Nu skal vi have børn
Noget lidt andet i tankerne
Det er 24-årige Stine, der har fået Ruud til at droppe tilværelsen som single. De to har kendt hinanden siden februar, hvor landmanden tog kontakt til hende.
– Ruud skrev til mig over Facebook, om vi havde en Keenan mixervogn, der passede til hans besætning. Det viste sig så senere, at det var noget lidt andet, han var ude efter, griner Stine.
LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven ved ‘Nybyggerne’-finalen
Og det var nemlig noget helt andet, som Ruud havde i tankerne, da han tog kontakt til Stine.
– Det var nok lidt, fordi jeg syntes, at hun så ret charmerende ud. Jeg var ret meget i tvivl om, hvordan jeg skulle komme i kontakt med Stine, men jeg prøvede bare at spørge om nogle ting fra det sted, hvor hun arbejder. Men det gik ret hurtigt fra fuldfodervogn til privat snak, fortæller Ruud.
– Jeg synes, at vi klikkede ret hurtigt, og vi har haft en masse lange telefonsamtaler. Det er nu ret vildt, at vi kunne snakke mere end to timer om alt muligt. Vi blev så enige om, at vi nok også skulle til at se hinanden, og det gjorde vi så. Så det spiller bare, jubler han.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-par har købt hus sammen
“Hun er god for mig”
Siden blomstrede kærligheden mellem Stine og Ruud, men allerede helt fra begyndelsen følte de, at de passede godt sammen.
– Jeg er nok faldet for hendes personlighed, og at hun virkelig står med to ben på jorden. Hun er sgu ret sjov at tilbringe ens tid med. Hun er virkelig god for mig, og hun vil faktisk mig og er ligeglad med, at folk kigger, når vi er ude.
– Vi har været i biffen engang, hvor der var en, der prøvede at tage billeder i smug. Det er ikke min største kop te, men det grinte vi bare af, og så var det det, fortæller Ruud.
Også Stine følte, at de klikkede fra start af.
– Jeg faldt for hans humor og personlighed. Det føltes som om, at vi havde kendt hinanden i mange år, selv om vi kun lige var begyndt at skrive sammen, siger Stine.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruud: Derfor er jeg single igen
God underholdning
Stine havde set noget af ‘Landmand søger kærlighed’, da Ruud tog kontakt. Men hun valgte ikke at skrive til Ruud, da han dengang jagtede kærligheden i tv-programmet, fordi hun ikke ønskede at komme i tv. Men hun har intet problem med, at programmet er en del af hans fortid.
– Jeg havde set hans introvideo og de to første afsnit. Vi har dog nu set sæsonen sammen. Jeg har det helt fint med det. Det er god underholdning. Jeg glemmer tit, at han er et kendt ansigt, men så er det jo godt, at forbipasserende kan minde mig om det, griner hun.
Ruud fandt i ‘Landmand søger kærlighed’ sammen med deltageren Emma. Det gik dog hurtigt i stykker mellem de to, og Ruud fandt siden sammen med landmandseleven Malou. Heller ikke det forhold holdt dog, men efter en pause fra datingmarkedet er Ruud altså klar til at give kærligheden endnu et skud.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruuds piger: Sådan går det med kærligheden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.