'Landmand'-Ruud: Derfor er jeg single igen

Det tegnede ellers så godt med Ruud og den 20-årige landmands-elev Malou, men kærligheden brast.

Af Louise Vilsbøl - 16. november 2016 kl. 7:25

Det er godt en måned siden, det sidste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen, og man kunne se 22-årige Ruud på romantisk date med Emma. Kærligheden holdt dog kun i 14 dage, men kort tid efter mødte han den 20-årige landmandselev Malou, som han faldt pladask for.
Men som Realityportalen.dk kunne fortælle i sidste uge, er den populære landmand altså atter single, og nu fortæller han, hvorfor forholdet til Malou gik i vasken. De to var nemlig ikke helt enige i, hvad et forhold indebar.

Ruud og Malou til barnedåb hos hendes gudbarn, mens de stadig var kærester. (Foto: Privat)

Ruud og Malou til barnedåb hos hendes gudbarn, mens de stadig var kærester. (Foto: Privat)


– Jeg har min gård, som er en stor del af mit liv. Derfor bruger jeg meget tid der og har brug for én, der er selvstændig, siger han til tv2.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruuds nye kæreste nægter at se programmet
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruuds piger: Sådan går det med kærligheden
Nej tak til kærligheden
Og de to forliste forhold på meget kort tid har fået den ellers så populære landmand, som stadig modtager så mange beskeder på Facebook, at han overvejer at slette sin profil igen, til at tage en drastisk beslutning.
– Lige nu siger jeg nej tak til kærligheden. Jeg er gået totalt død i det, erklærer han. Men han tror stadig på kærligheden, selvom han lige trækker stikket i en tid og koncentrerer sig om sin gård, så er han ikke i tvivl om, hvad han vil gå efter, næste gang han skal finde en pige.
– Skal jeg nok vælge en, som forstår, at jeg lever det liv her, siger han til tv2.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Michael har fundet kærligheden: Nu skal vi have børn
LÆS OGSÅ: VIDEO: Her siger Kevin og Camilla ja til hinanden
LÆS OGSÅ: Galleri: Se alle billederne fra Camilla Framnes-Larsens bryllup
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.