'Landmand'-pars hårde uger: Sønnen var indlagt

De sidste par uger har været særligt hårde for det tidligere ‘Landmand søger kærlighed’-par, Anders og Cecilie, da deres søn har været indlagt på hospitalet.

Af Emilie Holm Egebro - 24. april 2017 kl. 10:39

Onsdag den 12. april skrev ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren Cecilie Kjædegaard på sin Facebook-profil, at hun og kæresten Anders Poulsens søn Ditlev var blevet indlagt på børneafdelingen.
Først i fredags den 21. april kom familien hjem igen, så det viste sig at være lidt af en omgang for familien. Heldigvis er lille Ditlev snart på toppen igen.
– Ditlev er født med astmatisk bronkitis, og vi har rendt til lægen med det utallige gange, fordi han blev ved med at have en rallen. Forrige uge var vi så ved vagtlægen igen, og han henviste os til børneafdelingen. Vi blev så overflyttet til Odense, da det viste sig at situationen var lidt alvorlig, fortæller Cecilie til Realityportalen.dk og fortsætter:

Her ses søde Ditlev (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-deltager har fået ny kæreste
– Til at starte med kunne de ikke finde ud af, hvad det var, men det viste sig, at han havde lungebetændelse. Efter de ti dages indlæggelse kunne vi dog komme hjem og fortsætte behandlingen herfra. Han er derfor nu på medicin, men han er stærkt tilbage. Det har dog været en rigtig hård omgang for ham og for os ikke mindst. En lungebetændelse har været meget hård for hans lille krop.
Cecilie tilføjer, at lille Ditlev har været så sej under hele forløbet og taget det hele super godt.
SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Landmand søger kærlighed’-parrets søn
LÆS OGSÅ: Landmand-Ruud har igen fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-par har købt hus sammen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.