‘Landmand’-par samler vildt beløb ind efter tabet af deres 1-årige datter

Bidragene strømmer ind i forbindelse med lille Maries begravelse.

Af Louise Vilsbøl - 29. juni 2021 kl. 14:55

For en uge siden ramte tragedien for Thomas og Nicoline Bertram, som fandt kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’ for tre år siden.

31-årige Thomas var i gang med at fodre sine grise på gården i Nordjylland, da han kom til at påkøre sin datter på halvandet år med sin traktor. Lille Maries liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død på vej til hospitalet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Da nyheden om dødsfaldet kom frem, skrev ‘Landmand søger kærlighed’-værten Lene Beier en besked fra Thomas og Nicoline på sin Instagram.

–  Jeg har lovet parret at viderebringe deres ønsker i forhold til lille Maries begravelse, som finder sted i Jerslev kirke i Nordjylland på onsdag. Ønsker nogen af jer at sende en hilsen til Thomas og Nicoline, kan I sende et brev til kirken. Har I mere lyst til at sende en buket blomster, ønsker parret, at I vil give en rød rose på stilk eller en bonderose – og donere resten af beløbet til Danske Hospitalsklovne eller Kræftens Bekæmpelse, skrev Lene Beier.

CHOK: Dansk reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Derfor er der oprettet to indsamlinger i forbindelse med Maries begravelse, som er gået viralt på Facebook, til fordel for henholdsvis Danske Hospitalsklovne og Kræftens bekænpelse. Begge indsamlingers mål var at nå de 10.000, og i skrivende stund er der samlet 36.150 ind til Danske Hospitalsklovne, mens der er samlet lige knap 5000 ind til Kræftens Bekæmpelse

Man kan støtte indsamlingen til Danske Hospitalsklovne HER og til Kræftens Bekæmpelse HER.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Årgang 0’-Mathilde bekymret for Robin