'Landmand'-Ole og Gitte er blevet gift: Sådan gik brylluppet

I lørdags sagde Ole og Gitte ja til evig kærlighed.

Af Emilie Holm Egebro - 12. december 2016 kl. 10:14

I anden sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ faldt Ole Andersen og Gitte Dahl pladask for hinanden. Gitte flyttede derfor kort efter programmet ind hos Ole på gården lidt udenfor Kolding og gav den en ordentlig make-over.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Gitte: Derfor sagde jeg ikke ‘jeg elsker dig’ til Ole
Tidligere i år besluttede Gitte sig for, at det var tid til næste step, så hun friede til Ole på skuddagen den 24. februar, hvor Ole naturligvis svarede ja. Parret ønskede egentlig at holde brylluppet på deres årsdag den 10. juli, men da Ole havde for travlt på jobbet, besluttede de at rykke det til i lørdags – den 10. december.
Parret sagde ja til hinanden klokken 14 i Sønder Vilstrup Kirke ved Kolding, og efterfølgende holdt de stor fest for venner og familie i et forsamlingshus i nærheden. Her var ‘Landmand’-Frede også blandt gæsterne.

Frede Refsgaard fra 'Landmand søger kærlighed' til Reality Støtteshow 2016 (Foto: Janus Nielsen)

Frede Refsgaard deltog i samme sæson ‘Landmand søger kærlighed’ som Ole og Gitte
(Foto: Janus Nielsen)


– Kirken var fuldstændig fyldt op af mennesker, det var helt vildt. Men alt gik jo heldigvis, som det skulle, da de begge sagde ja. Både Ole og Gitte så også bare vildt godt ud. Gitte i hvid kjole og Ole i jakkesæt, selvom han jo havde sagt, at han ville blive gift i t-shirt og cowboybukser, griner Frede og fortsætter:
– Det var simpelthen en super god dag. Virkelig en fin fest med rigtig lækker mad og masser af taler. Det var helt vildt så mange, som havde flotte ord at sige om Ole og Gitte. Jeg holdt derfor heller ikke selv en tale, da der var rigeligt med andre til at tage teten. Der var også gang i festen længe, da vi jo startede klokken 14 i kirken, og den var over 2 om natten, inden jeg tog hjem.
Frede var den eneste ‘Landmand søger kærlighed’-deltager, der var med til den store dag. Han kender dog også Ole udenfor programmet, da Frede tidligere har presset halm og kørt gylle for Ole.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Gitte afslører detaljer om det kommende bryllup

LÆS OGSÅ: HOT NEWS ‘Landmand’-Ole skal giftes
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole: Sådan går det med Gitte og mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.